Πόσες φορές κάνει μπάνιο η «βασίλισσα της πανκ μόδας» και... παραμένει νέα?

ΚΟΣΜΟΣΠόσες φορές κάνει μπάνιο η «βασίλισσα της πανκ μόδας» και... παραμένει νέα?Τρίτη, Οκτώβριος 3, 2017 - 17:51

❱❱ Η σχεδιάστρια μόδας, που έδωσε το «παρών» στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για να παρακολουθήσει την επίδειξη του κατά 25 χρόνια μικρότερού της συζύγου, συμβούλευσε όποιον θέλει να παραμείνει νέος να...

Το... βρόμικο μυστικό της για να διατηρεί νεανική την εμφάνισή της αποκάλυψε η 76χρονη Βίβιεν Γουέστγουντ. Η σχεδιάστρια μόδας, που έδωσε το «παρών» στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού για να παρακολουθήσει την επίδειξη του κατά 25 χρόνια μικρότερού της συζύγου, συμβούλευσε

όποιον θέλει να παραμείνει νέος να αποφεύγει να μπαίνει στην μπανιέρα πάνω από μία φορά την εβδομάδα.

Οταν το Σάββατο οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την αποκαλούμενη «βασίλισσα της πανκ μόδας» πώς καταφέρνει να φαίνεται τόσο νέα, εκείνη χαμογέλασε και είπε: «Δεν πλένομαι συχνά». Ο σύζυγός της Αντρέας Κρονθάλερ, που βρισκόταν δίπλα της, άδραξε την ευκαιρία για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Κάνει μπάνιο μόνο μία φορά κάθε εβδομάδα, γι’ αυτό είναι τόσο λαμπερή» αποκάλυψε ο αυστριακής καταγωγής δημιουργός, τον οποίο η Γουέστγουντ έσπευσε να χαρακτηρίσει τον «μεγαλύτερο σχεδιαστή μόδας του κόσμου».

Η 76χρονη, η οποία είναι χορτοφάγος και γνωστή για τη δράση της για την προστασία του περιβάλλοντος και τις φιλοζωικές θέσεις της, δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί, λέγοντας ότι ξεπλένεται στα γρήγορα και φεύγει από την τουαλέτα «για να μη χρειαστεί να μπει στην μπανιέρα μετά τον Αντρέας», υπονοώντας ότι ο σύζυγός της αργεί πολύ. «Εγώ πλένομαι μόνο μία φορά τον μήνα» απάντησε ο Κρονθάλερ χαμογελώντας στους δημοσιογράφους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα