Πονηρή «αλεπού»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠονηρή «αλεπού»Τρίτη, Μάιος 17, 2016 - 18:11

Σωσίας του Ρανιέρι έχει κοιμηθεί με 26 γυναίκες από την ημέρα που πήρε τον τίτλο η Λέστερ

Επιμέλεια
Γιώργος Διαμαντίδης

Λένε συχνά ότι το «χρήμα και η εξουσία είναι αφροδισιακά και έλκουν το αντίθετο φύλο». Στην περίπτωση του Αλαν Ασκροφτ, πάντως, αυτό που τραβάει τις γυναίκες είναι η... ομοιότητά του με τον Κλαούντιο Ρανιέρι!
Ο 56χρονος ηλεκτρολόγος από τη Γλασκόβη παραχώρησε συνέντευξη στην κυριακάτικη έκδοση της αγγλικής εφημερίδας «The Sun» και ομολόγησε: «Από τη μέρα που η Λέστερ κατέκτησε τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ

(σ.σ.: 2 Μαΐου), έχω κοιμηθεί με 26 κοπέλες!».

«Γενετικό λαχείο»

Ο Σκοτσέζος σωσίας του Ιταλού τεχνικού αποφάσισε να ταξιδέψει στο Λέστερ και εξήγησε ότι «νιώθω σαν να έχω κερδίσει ένα... γενετικό λαχείο. Κάθε φορά που βγαίνω για μια βόλτα στην πόλη, περικυκλώνομαι από κυρίες και φαίνεται ότι δεν μπορούν να με χορτάσουν!».

Ο Ασκροφτ, πάντως, θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Θέλω να γίνει γνωστό ότι ποτέ δεν είπα ψέματα σε καμία γυναίκα. Δεν τους λέω πως είμαι ο Ρανιέρι». Ωστόσο, επισήμανε ότι «εκείνες υποθέτουν ότι είμαι ο Κλαούντιο και εγώ απλώς δεν τις διορθώνω...». Ο Σκοτσέζος ανέφερε πως παρά τη βαριά προφορά της πατρίδας του, «προσπαθώ να υιοθετήσω την ιταλική, διότι φαίνεται ότι αρέσει στις κυρίες». Και κατέληξε πως «αμέσως μετά την εξασφάλιση του τίτλου της Λέστερ, πήρα το πρώτο λεωφορείο και ένα μάτσο προφυλακτικά και βρέθηκα στην Αγγλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα