Ποιους βλέπουν πίσω από την έκρηξη στο σπίτι του Mr Nammos στην Πεντέλη

14:37 5/9/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠοιους βλέπουν πίσω από την έκρηξη στο σπίτι του Mr Nammos στην Πεντέλη Δευτέρα, Σεπτέμβριος 5, 2016 - 14:35

Συγκεκριμένα σενάρια εξετάζουν στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για την έκρηξη που σημειώθηκε στην περιοχή της Παλιάς Πεντέλης έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη του κλαμπ Nammos

στη Μύκονο Κωσταντή Κουσαθανά. Οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο το κίνητρο των αγνώστων που έριξαν μασούρια δυναμίτιδας να ήθελαν να ήταν η αποστολή ενός ηχηρού «μηνύματος» με φόντο προσωπικές - οικονομικές διαφορές του επιχειρηματία με άλλα πρόσωπα.

Πάντως, οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του Nammos δεν έχουν δεχτεί απειλές ή επιθέσεις και άρα η συγκεκριμένη επίθεση εκτιμάται ότι δεν έχει να κάνει με αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα. Αντιθέτως, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι υπόλοιπες δραστηριότητες του Mr Nammos, όπως ένα ξενοδοχείο στο νησί των ανέμων και ένα εστιατόριο με ιταλική κουζίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο Κωσταντής Κουσαθανάς και στις δύο καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας τόνισε ότι ουδεμία απειλή είχε δεχτεί και επίσης ότι δεν είχε διαφορές, προσωπικές ή οικονομικές, με κάποιον που θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να ρίξει δυναμίτιδα.

Εστειλαν μήνυμα

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο στη Μύκονο να δραστηριοποιείται εσχάτως ομάδα νονών της νύχτας, οι οποίοι, για να δηλώσουν την παρουσία τους, επέλεξαν ένα γνωστό όνομα προκειμένου να το χτυπήσουν και να στείλουν έτσι το μήνυμά τους στους υπόλοιπους επιχειρηματίες του νησιού, ώστε να τους αποσπάσουν τον κεφαλικό φόρο με το πρόσχημα τις προστασίας.

Αλλωστε, οι δύο άγνωστοι που έριξαν τα μασούρια του δυναμίτη στο σπίτι του κ. Κουσαθανά φαίνεται ότι είναι επαγγελματίες του είδους, καθώς είχαν πραγματοποιήσει ενδελεχή παρακολούθηση του χώρου. Κατά πληροφορίες, οι δράστες «χτύπησαν» αφού έφυγαν από το σημείο οι δύο υπάλληλοι της εταιρίας security, οι οποίοι φρουρούν το σπίτι από νωρίς το πρωί έως τις 22.30, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα