Ποιος να συγκριθεί μαζί του...

21:08 1/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο μέχρι πρόσφατα «κρυφό» κορίτσι του Μάικλ Τζάκσον έσπασε τη σιωπή τουΠοιος να συγκριθεί μαζί του...Παρασκευή, Φεβρουάριος 1, 2019 - 21:05

❱❱ Η Σάνα Μανγκάταλ περιγράφει τον «βασιλιά της ποπ» ως έναν «παθιασμένο» εραστή που λάτρευε τις γυναίκες

«Κανένας άντρας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του» στο κρεβάτι, λέει για τον Μάικλ Τζάκσον το μέχρι τώρα «κρυφό» κορίτσι του, περιγράφοντάς τον σαν «έμπειρο» και «παθιασμένο» εραστή που λάτρευε τις γυναίκες.

Η Σάνα Μανγκάταλ απορρίπτει τις κατηγορίες

για παιδεραστία, υποστηρίζοντας ότι από την ερωτική σχέση της μαζί του κατάλαβε ότι ο «βασιλιάς της ποπ» συμπεριφερόταν «εντελώς αθώα» με τα παιδιά.

Η Μανγκάταλ αποκάλυψε πρώτη φορά, μιλώντας στη «Sun», ότι πέρασε ένα «καυτό» ερωτικό καλοκαίρι με τον τραγουδιστή το 1996. Το πρώην μοντέλο δήλωσε ότι άρχισε να τη φλερτάρει το 1994, την εποχή που εκείνη εργαζόταν στη ρεσεψιόν του γραφείου του μάνατζέρ του. Το φλερτ συνεχίστηκε και τηλεφωνικά, καθώς τις τραγουδούσε ερωτικούς στίχους. Ομως, την ίδια χρονιά, ο ποπ σταρ παντρεύτηκε τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και η Μανγκάταλ χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το διαζύγιό τους, το 1996 για να τον συναντήσει ξανά. Το καλοκαίρι του 1996, ο Τζάκσον κάλεσε την 20χρονη Μανγκάταλ στο δωμάτιό του, στο ξενοδοχείο «Universal Hilton» στο Λος Αντζελες, όπου, αφότου είδαν ταινία πίνοντας κρασί, έκαναν σεξ. «Ηταν καταπληκτικό, όπως ονειρευόμουν ότι θα ήταν» εκμυστηρεύτηκε εκείνη, προσθέτοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που η ίδια έκανε σεξ. «Ηταν σίγουρα έμπειρος, καταλάβαινες ότι το είχε ξανακάνει και πως λάτρευε τις γυναίκες» είπε.

«Ηταν πολύ τρυφερός και παθιασμένος» ισχυρίστηκε, λέγοντας ότι «κανένας άντρας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του» και πως διαπίστωσε ότι ο Τζάκσον είχε «εντελώς αθώα» προσέγγιση με τα αγόρια. Οπως υποστήριξε, έκαναν συχνά σεξ το καλοκαίρι, αλλά η σχέση τους τελείωσε, διότι ο Τζάκσον παντρεύτηκε τη νοσοκόμα του Ντέμπι Ρόουζ. Εμειναν φίλοι μέχρι τον θάνατό του, το 2009.

«Ο αδερφός μου δεν ήταν παιδεραστής»

Τα ιμάτιά του διαρρηγνύει ο Ζερμέν Τζάκσον, υποστηρίζοντας ότι ο αδερφός του, Μάικλ, δεν ήταν παιδεραστής, όπως τον παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland». Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής δεν έκανε τίποτα περισσότερο από pyjama parties με τα ανήλικα αγόρια και πως είναι «1.000% σίγουρο» ότι ουδέποτε κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά.

Χαρακτήρισε «δημόσιο λιντσάρισμα» το ντοκιμαντέρ, στο οποίο δύο άντρες κατηγορούν τον ποπ σταρ ότι, όταν ήταν μικρά παιδιά, τους κακοποιούσε σεξουαλικά και πως διοργάνωσε ψεύτικο γάμο με έναν από αυτούς. Οπως είπε, στα παιδικά πάρτι του Τζάκσον υπήρχαν «και μικρά κορίτσια, ακόμη και οι γονείς τους και οι θείοι τους, απλά κάθονταν κάτω και παρακολουθούσαν ταινίες, τρώγοντας μπισκότα και ποπ κορν». «Χάσαμε τον Μάικλ, χάσαμε τον πατέρα μας, ακόμη θρηνούμε... Χάσαμε πολλά. Απλά αφήστε μας ήσυχους, αφήστε τον (σ.σ.: τον Μάικλ Τζάκσον) ήσυχο να αναπαυθεί... Του αξίζει να αναπαυθεί» είπε ο Ζερμέν Τζάκσον, σκουπίζοντας τα δάκρυά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα