Πλυντήριο για λευκά και χρωματιστά μαζί

18:07 8/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΠλυντήριο για λευκά και χρωματιστά μαζί Πέμπτη, Ιανουάριος 8, 2015 - 18:01

Τέλος στο δίλημμα «λευκά ή χρωματιστά;» που αντιμετωπίζει κάθε νοικοκυρά όποτε πρέπει να βάλει πλυντήριο. Τη λύση έρχεται να δώσει η LG. Η εταιρία παρουσίασε το νέο της πλυντήριο με διπλό κάδο, που επιτρέπει στις νοικοκυρές να γλιτώνουν χρόνο και χρήμα πλένοντας

διαφορετικού χρώματος και είδους ρούχων ταυτόχρονα.

Το Twin Wash διαθέτει ένα μικρότερο κάδο, ακριβώς κάτω από τον κεντρικό, σε μορφή συρταριού, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βάλουν δύο διαφορετικά πλυντήρια, με διαφορετικά προγράμματα και θερμοκρασίες. Με αυτόν τον τρόπο τα ευαίσθητα μεταξωτά ή τα μωρουδιακά μπορούν να πλυθούν ταυτόχρονα με τις πετσέτες ή τα σεντόνια και τα λευκά μαζί με τα χρωματιστά εξοικονομώντας ενέργεια αλλά και χρόνο. Οταν ο μικρότερος κάδος δεν χρησιμοποιείται, λειτουργεί απλώς ως βάση, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με όλα τα άλλα μοντέλα πλυντηρίων εμπρόσθιας φόρτωσης της LG.

Το νέο μοντέλο διαθέτει WiFi και NFC (Near Field Communication - Επικοινωνία Κοντινού Πεδίου), ενώ είναι εξοπλισμένο και με την τεχνολογία SmartThinQ της LG, που επιτρέπει στον χρήστη να προγραμματίσει πλύσεις μέσω εφαρμογής από το κινητό του επιλέγοντας θερμοκρασία, στροφές στυψίματος και διάρκεια όσο βρίσκεται στη δουλειά ή καθ' οδόν για το σπίτι.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Twin Wash
Keywords
Τυχαία Θέματα