«Πλημμύρισε» η Θεσσαλονίκη από καλλονές

SHOWBIZ«Πλημμύρισε» η Θεσσαλονίκη από καλλονέςΤρίτη, Φεβρουάριος 23, 2016 - 16:00

Η ομορφιά έλαμψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τις εντυπωσιακές νικήτριες του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Europe

World Greece», που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο ξενοδοχείο «Nikopolis».

Δεκαπέντε καλλονές «παρέλασαν» από τη σκηνή βάζοντας τα δυνατά τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις και μαζί έναν από τους πολυπόθητους τίτλους. Στο... τιμόνι της λαμπερής βραδιάς, που έγινε talk of the town στη συμπρωτεύουσα, βρέθηκε ο Κυριάκος Κερανόπουλος, που όχι μόνο οργάνωσε τα καλλιστεία με άρτιο τρόπο, αλλά τα παρουσίασε κιόλας, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκομένους.

Στη Βηρυτό

Τον πρώτο τίτλο, της Miss Europe World Greece, κέρδισε η πανέμορφη Κριστίν Αντίλ, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνή διαγωνισμό, που θα φιλοξενηθεί στη Βηρυτό μέσα στον επόμενο μήνα.

Η εντυπωσιακή Βάγια Χρυσού Ζέρβα κατέκτησε το στέμμα της Αναπληρωματικής Miss Europe World Greece, ενώ εξελέγη και Miss Tourism. Στις φιναλίστ που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται επίσης η Miss Body Αντωνία Σαριδάκη, η Miss Peace Κωνσταντίνα Καρκάνη και η Miss Face Βερόνικα Στίνη.

Τα φορέματα και τα παπούτσια των 15 κοριτσιών ήταν από τον οίκο μόδας Kelly's της Ελενας Κυρίτση και τα μαγιό τους από την εταιρία Elegance.

Ο Γιώργος Μάσκας επιμελήθηκε τα χτενίσματά τους με προϊόντα Κyana, το μακιγιάζ τους η Νανά Ζέρβα με τα καλλυντικά της εταιρίας Zerva Cosmetics, ενώ τα οπτικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από την καταστήματα Opticon Xpress. Μεγάλοι σπόνσορες του διαγωνισμού ήταν οι εταιρίες Morris, Regency Casino και Kallergis Machinery. Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν με επιτυχία πέντε τραγουδίστριες, οι Ελπίδα Στόιτσου, Τομαζίνα, Σοφία Δανέζη, Νέλλη Τσακιρίδου και Ελευθερία Μυτιλιού.

Η «Espresso» ήταν χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού «Miss Europe World Greece».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα