«Πήρε» την καρδιά του Ντι Κάπριο

SHOWBIZ«Πήρε» την καρδιά του Ντι ΚάπριοΤρίτη, Οκτώβριος 13, 2015 - 13:13

Το μοντέλο Κέλι Ρόρμπαχ κατάφερε τον αμετανόητο εργένη του Χόλιγουντ να της κάνει πρόταση γάμου

Ο πιο διάσημος από τους αμετανόητους εργένηδες του Χόλιγουντ φαίνεται ότι βρήκε το άλλο του μισό και ετοιμάζεται να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, αφού έκαψε καρδιές ανάμεσα στα μοντέλα της Victoria's Secret και το όνομά του συνδέθηκε με σταρ

όπως η Ριάνα, αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Κέλι Ρόρμπαχ. Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό «ΟΚ!», το οποίο επικαλείται πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Μπορεί να είναι μαζί μόλις τέσσερις μήνες, ήταν αρκετοί όμως για τον Ντι Κάπριο για να συνειδητοποιήσει ότι ήταν η αγάπη της ζωής του.

Γι' αυτό δεν δυσκολεύτηκε να της κάνει πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια δείπνου σε ιταλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης στις 26 Σεπτεμβρίου. Δεν το είχε καν σχεδιάσει, αλλά βγήκε αυθόρμητα την ώρα που συζητούσαν πίνοντας κόκκινο κρασί. Οταν της είπε ότι ήθελε να ζήσει για πάντα μαζί της, η Ρόρμπαχ σοκαρίστηκε. Ο Λεονάρντο την έπεισε ότι το εννοούσε και η 25χρονη δέχτηκε δίνοντάς του ένα φιλί.

Δεν βιάζονται

Ωστόσο, αναφέρει η πηγή του περιοδικού, το ζευγάρι δεν βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας. Καταστρώνουν τα σχέδια του γάμου χωρίς να έχουν ορίσει ημερομηνία. Αν και θα υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, ο Ντι Κάπριο πιστεύει ότι δεν θα το χρειαστούν ποτέ. Η Κέλι Ρόρμπαχ τον έχει κερδίσει και με το πνευματικό βάθος της, καθώς είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Τζόρτζταουν.

Εχει κερδίσει επίσης την εμπιστοσύνη της μητέρας του, η οποία στο παρελθόν φέρεται ότι ήταν η αιτία που χώρισε από διάσημες συντρόφους. Μάλιστα, το Σάββατο το ζευγάρι την επισκέφθηκε στο πατρικό σπίτι του Ντι Κάπριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα