«Πικρά» γενέθλια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Πικρά» γενέθλιαΔευτέρα, Οκτώβριος 31, 2016 - 18:58

Το νικητήριο γκολ από τον Ιγκουαΐν (Γιούβε - Νάπολι 2-1) πλήγωσε τον εορτάζοντα Μαραντόνα

Επιμέλεια
Γιώργος Αδαμόπουλος

Τ α χθεσινά 56α γενέθλια του Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είχαν μόνο χαμόγελα, αλλά και πίκρα για τη λατρεμένη του Νάπολι και... πικρά λόγια για έναν πρώην αγαπημένο παιδί της «γαλάζιας» εξέδρας.
Ο «Ντιεγκίτο» ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο σχολίασε τη σαββατιάτικη νίκη της πρωτοπόρου (27 β. σε 11 αγώνες) του Καμπιονάτο Γιουβέντους

επί της Νάπολι (5η, 20 β.) με 2-1, χάρη σε γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 70΄.

Δεν πανηγύρισε

Ο Αργεντινός επιθετικός, έως το καλοκαίρι σταρ της Νάπολι (91 γκολ σε 146 συμμετοχές στο διάστημα 2013-2016), δεν πανηγύρισε όταν σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του, όμως ο συμπατριώτης του Μαραντόνα τον αποκάλεσε ξανά «προδότη»!
Και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν θα προδώσω ποτέ τη Νάπολι. Δεν ασχολούμαι πλέον με τον Ιγκουαΐν. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τις ευχές, όμως είμαι λυπημένος γιατί η δική μου Νάπολι θα πετύχαινε τέσσερα γκολ σε αυτή τη Γιουβέντους».

ΑΓΓΛΙΑ: Η τριπλή συγκατοίκηση στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ διατηρήθηκε με τις εκτός έδρας νίκες με τέσσερα γκολ των πρωτοπόρων. Η Μάντσεστερ Σίτι (23 β.) έδωσε τέλος στο σερί έξι αγώνων (σε όλες τις διοργανώσεις) χωρίς νίκη, νικώντας με 4-0 τη Γουέστ Μπρομ. Μαζί της στην πρώτη θέση έμειναν οι Αρσεναλ και Λίβερπουλ, που επιβλήθηκαν των Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας με 4-1 και 4-2 αντίστοιχα! Τέταρτη διαδοχική «γκέλα» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15 β.), που έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Μπέρνλι και δεν σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς...

Keywords
Τυχαία Θέματα