Πέταξε μόνη με 50 ευρώ από Γλασκόβη για Κρήτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠέταξε μόνη με 50 ευρώ από Γλασκόβη για ΚρήτηΠαρασκευή, Οκτώβριος 27, 2017 - 16:43

❱❱ Οταν η Κάρον Γκριβ έκλεινε το αεροπορικό εισιτήριό της από τη Γλασκόβη για την Κρήτη στην τιμή των 50 ευρώ, σίγουρα πίστευε ότι επρόκειτο για ευκαιρία.

Δεν μπορούσε, ωστόσο, να φανταστεί την πολυτέλεια που θα απολάμβανε με τόσο μικρό κόστος.

Η 57χρονη συγγραφέας από το Ντάνλοπ κατέληξε να ταξιδέψει στην πρώτη θέση με εξυπηρέτηση VIP,

καθώς ήταν η μοναδική επιβάτιδα του Boeing 737, χωρητικότητας 189 θέσεων. Στο check-in ενημερώθηκε ότι η πτήση θα ήταν άδεια, καθώς μόλις τρία άτομα είχαν κλείσει εισιτήριο για την Κρήτη, ωστόσο οι άλλοι δύο δεν προσήλθαν στον έλεγχο των εισιτηρίων.

Στη διάρκεια της πτήσης ο πιλότος της Jet2 της έκανε προσωποποιημένη ενημέρωση, αποκαλώντας τη με το όνομά της. «Γεια σου, Κάρον, αριστερά βλέπουμε την Κροατία» άκουγε από το μεγάφωνο της καμπίνας, γεγονός που χαρακτήρισε την «απόλυτη σουρεαλιστική εμπειρία».

Δεν είναι ασυνήθιστο

Φτάνοντας στον προορισμό της, η Γκριβ, η οποία απολαμβάνει αυτήν την περίοδο έναν μήνα διαμονής στην Κρήτη, δουλεύοντας το νέο μυθιστόρημά της, γλίτωσε ακόμα και τον χρόνο αναμονής της αποσκευής της, παραλαμβάνοντάς την απευθείας από το αεροσκάφος.
Η εταιρία, πάντως, ανακοίνωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εντελώς ασυνήθιστο στο τέλος της τουριστικής περιόδου προς τους κλασικούς προορισμούς, χαρακτηρίζοντας συνολικά αυτή τη θερινή περίοδο πολύ επιτυχημένη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα