Περήφανοι γονείς για τον star του Ιντερνετ!

Το λαϊκό αγόρι από τη Νέα Ιωνία μπορεί να μην έπιασε το Λόττο στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών που διατηρούν οι γονείς του, κατάφερε όμως μέσω του Διαδικτύου να γίνει το νέο αστέρι του λαϊκού τραγουδιού. Στην απονομή του πρώτου χρυσού δίσκου του ήταν εκεί και οι γονείς του, οι οποίοι καμάρωναν για την... απρόσμενη επιτυχία του γιου τους. «Δεν ταιριάζετε σου λέω» τραγούδησε με τον δικό του σπαραξικάρδιο τρόπο ο Παντελής Παντελιδης

και -ελλείψει δισκογραφικής εταιρείας- ανέβασε το κομμάτι στο YouTube δημιουργώντας... πανικό από «χτυπήματα». Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο μέχρι πρότινος άγνωστος τραγουδιστής έγινε το «αστέρι του Διαδικτύου», γεγονός που του άνοιξε τον δρόμο για τις πίστες και τη δισκογραφική αγορά. Πριν από λίγες μέρες ο Παντελής Παντελίδης τιμήθηκε με διπλή πλατίνα για το CD του με τον τίτλο «Αλκοολικές νύχτες», σε μια βραδιά που είχε την απλότητα ενός πηγαίου καλλιτέχνη που μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία και δεν ξεχνάει τις λαϊκές ρίζες του.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και οι γονείς του (σε πρώτη δημόσια εμφάνιση), οι οποίοι δεν έκρυβαν τη συγκίνησή τους. Ο τραγουδιστής παίρνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στο δέσιμο που έχει με την οικογένειά του τονίζοντας ότι είναι μεγαλωμένος σε ένα περιβάλλον με φοβερές αρχές και ωραίες αναμνήσεις, όπως και ότι οι δικοί του ήταν πάντα δίπλα του σε όλα. Ειδικά για τη μητέρα του, την κυρία Αθηνά (για την οποία έχει γράψει και τραγούδι που φέρει το όνομά της), δήλωσε πως ήταν εκείνη που τον στήριξε ιδιαίτερα και μάλιστα της ζήτησε συγγνώμη για τα βράδια που έπαιζε στην κιθάρα τα τραγούδια του και δεν την άφηνε να κοιμηθεί. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το «παρών» στη βραδιά ήταν ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ελένη Χατζίδου, η Ευαγγελία Αραβανή κ.ά.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα