Πέλλα: Μπήκε φυλακή η διεστραμμένη μητέρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠέλλα: Μπήκε φυλακή η διεστραμμένη μητέραΤετάρτη, Φεβρουάριος 17, 2016 - 11:05

Η 37χρονη, που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο παιδιά της, τα έριξε όλα στον 44χρονο εραστή της

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 20/02) παρουσιάζει τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΗ
Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο • 2 CD με 30 μεγάλα τραγούδια!
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ «ESPRESSO WEEKEND»

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της η διεστραμμένη 37χρονη μητέρα από την Πέλλα, έπειτα από τις αποκαλύψεις για τη συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και βασανισμού των δύο ανήλικων γιων της, ηλικίας 11 και εννέα ετών (σήμερα).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι πρώην σύντροφοι έριξαν την ευθύνη ο ένας στον άλλο. Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, διαπιστώθηκε ότι η 37χρονη έχει και άλλα δύο παιδιά, και μάλιστα το ένα το απέκτησε με τον 44χρονο «πατριό» των δύο άτυχων αγοριών! Οταν έκαναν επέμβαση οι αστυνομικοί για να τη συλλάβουν έχοντας στα χέρια τους το ένταλμα, τη βρήκαν ξαπλωμένη δίπλα στο νεογέννητο κοριτσάκι της, ηλικίας δύο μηνών.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κινήσουν τις διαδικασίες για να αναλάβει τη φροντίδα του κοριτσιού κάποιο ίδρυμα, καθώς σήμερα φιλοξενείται σε νοσοκομείο. Μάλιστα η 37χρονη έχει και άλλο ένα παιδί, μικρότερο από τα δύο κακοποιημένα, το οποίο έχει αναλάβει να μεγαλώνει η κουμπάρα της, η οποία αντιλήφθηκε το δράμα που βίωναν τα άλλα δύο αγόρια και θέλησε να το σώσει!
Η απάνθρωπη μητέρα απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, επέρριψε αποκλειστικά τις ευθύνες για τα απίστευτα βασανιστήρια των δύο αγοριών στον πρώην εραστή της, ενώ η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Κρατούμενη

Οπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύντροφός της κακοποιούσε τόσο τα παιδιά της όσο και την ίδια, και μάλιστα υποστήριξε ότι εκείνη ήταν εντελώς απροστάτευτη! Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Πάντως, την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει την προηγούμενη μέρα και ο 44χρονος, ο οποίος είχε κατηγορήσει στην απολογία του την άλλοτε ερωμένη του για σκευωρία σε βάρος του. Ειδικότερα, είχε ισχυριστεί ότι η 37χρονη γυναίκα θέλησε να τον εκδικηθεί επειδή χώρισαν.

Η πρωτοφανής υπόθεση βασανισμού και σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος των δύο αγοριών αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες στις κοινωνικές υπηρεσίες. Η έρευνα επιβεβαίωσε τον εφιάλτη που ζούσαν τα αδελφάκια από το 2011, από την ηλικία των έξι και τεσσάρων ετών. Τα δύο παιδιά φιλοξενούνται σε ίδρυμα και παρακολουθούνται από παιδοψυχολόγους, που προσπαθούν να τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν τον εφιάλτη που έζησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα