Πειραματόζωα του ISIS

ΚΟΣΜΟΣΠειραματόζωα του ISISΤρίτη, Μάιος 23, 2017 - 18:30

Οι τζιχαντιστές ρίχνουν χημικά στις τροφές των κρατουμένων

Δοκιμές με χημικές ουσίες σε ανθρώπους-πειραματόζωα έχουν πραγματοποιήσει οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για επιθέσεις χημικού πολέμου σε δυτικούς στόχους.

Αυτό το ανατριχιαστικό συμπέρασμα προκύπτει από έγγραφα που εντοπίστηκαν κρυμμένα στο νοσοκομείο της Μοσούλης, όπου περιγράφεται πώς οι τζιχαντιστές δηλητηρίαζαν φυλακισμένους ρίχνοντας ουσίες στα τρόφιμα αλλά και στο νερό τους. Οι Αρχές ασφαλείας φοβούνται τώρα ότι το

τρομοκρατικό αυτό δίκτυο, που έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλο τον κόσμο, θα επιχειρήσει να μολύνει με τον ίδιο τρόπο προμήθειες τροφίμων στη Δύση.

Στα έγγραφα, τα οποία ανακάλυψαν οι ιρακινές ειδικές δυνάμεις μετά την ανακατάληψη της Μοσούλης από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, περιγράφεται πως σ' ένα από τα θύματα χορηγήθηκε θειικό θάλιο, ένα άγευστο, άχρωμο άλας, που μπορεί να διαλυθεί στο νερό, το οποίο τού προκάλεσε πυρετό, ναυτία και οίδημα στομάχου και εγκεφάλου, οδηγώντας τον σε μαρτυρικό θάνατο 10 μέρες αργότερα.

Στα έγγραφα αυτά, τα οποία επικαλούνται οι «Times» του Λονδίνου, η οργάνωση χαρακτηρίζει την εν λόγω ουσία «ιδανικό θανατηφόρο δηλητήριο», συμπληρώνοντας ότι «έχει στην κατοχή της μεγάλη ποσότητα του διαλύματος για να καλύψει τις ανάγκες». Τέλος, οι τζιχαντιστές έχουν πειραματιστεί και με την ενέσιμη χορήγηση ουσίας που βασίζεται στη νικοτίνη, η οποία δεν έχει αντίδοτο. Αυτή επέφερε τον θάνατο μέσα σε λίγες ώρες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα