ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Sexy «Εβίτα» η Μπουλέ

18:24 5/5/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠΕΙΡΑΙΑΣ: Sexy «Εβίτα» η ΜπουλέΠαρασκευή, Μάιος 5, 2017 - 18:23

Μπορεί να ήταν η πρώτη κυρία της Αργεντινής και αγία του λαού, όμως η Εβίτα Περόν είχε και σέξι πλευρά, την οποία μετέφερε στη σκηνή με επιτυχία η Νάντια Μπουλέ!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, εκτός από την ολόλευκη βραδινή δημιουργία με την οποία εμφανίζεται στο μπαλκόνι και τραγουδάει το θρυλικό κομμάτι «Don't cry for me, Argentina», αλωνίζει τη σκηνή φορώντας μόνο τα λευκά εσώρουχά της.

Επίσης, τη στιγμή που χορεύει τάνγκο με τον «Τσε Γκεβάρα» Αιμιλιανό Σταματάκη είναι ντυμένη με μακριά μαύρη φούστα και διάφανο τοπ με μαύρη δαντέλα. Θα πρέπει να πούμε ότι τα εξαιρετικά κοστούμια έχει επιμεληθεί η ταλαντούχα Ηλένια Δουλαδίρη, φροντίζοντας να τονίσει τη θηλυκότητα της «Εύα Ντουάρτε», η οποία από μια απλή κοπέλα, με όνειρα για καριέρα στη showbiz, έγινε ερωμένη και κατόπιν σύζυγος του Αργεντινού προέδρου Περόν.

Ακόμη και το πρώτο φόρεμα που φοράει η πρωταγωνίστρια είναι ανάλαφρο και σέξι, χωρίς όμως να ξεπερνάει το όριο της υπερβολής. Μάλιστα, η σχεδιάστρια έχει πατήσει στα παραδοσιακά μοτίβα του μιούζικαλ, βάζοντας τη δική της πινελιά.

Στην προχθεσινή πρεμιέρα της παράστασης «Εβίτα», στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η Νάντια έβγαλε όλο τον αισθησιασμό της επί σκηνής και μάλιστα, ακόμη και μετά το τέλος, υποδέχτηκε φίλους και συναδέλφους που πήγαν να τη συγχαρούν φορώντας μίνι nude δημιουργία με γαλάζια φτερά, κρατώντας το κλίμα του έργου ακόμη και off stage.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα