Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015Πέμπτη, Σεπτέμβριος 24, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα. Εάν οι επιλογές είναι σωστές και αφορούν μακροχρόνια σταθερή εξέλιξη και όχι κάτι παροδικό, με λίγη καλή τύχη θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Επειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν

και δεν τα έχετε αξιολογήσει. Ισως χρειαστεί να συνθηκολογήσετε, προκειμένου να αποφύγετε εμπόδια και δυσκολίες στα σχέδιά σας. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις μην κάνετε ανοίγματα, γιατί θα απομακρυνθείτε από τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φερθείτε υπομονετικά και μη βιαστείτε να κουραστείτε, γιατί έχετε και συνέχεια. Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καβγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα απ' όσα θα έπρεπε κι απ' όσα αντέχετε. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο. Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του επαγγελματικού χώρου.

ΛΕΩΝ: Καταλήξτε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στον χαρακτήρα σας και αποβάλετε ό,τι κακό και επίπονο υπάρχει γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώστε σίγουροι για τα ερωτικά σχέδιά σας και προχωρήστε ακάθεκτοι. Ισως το μοναδικό πρόβλημά σας να είναι το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ώστε να γίνουν κατανοητά, αλλά μην ανησυχείτε, αφού αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλετε, θα βρείτε τρόπο να το πετύχετε.

ΖΥΓΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα καυτό φθινόπωρο που θα δυναμώσει το πάθος σας και μην αφήσετε κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις μόνιμες αναζητήσεις σας είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να κάνουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε. Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε περίπτωση που ακόμη δεν νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική σχέση και απλώς επιθυμείτε να περάσετε καλά, διαλέξτε ό,τι είναι πιο κοντά στα μέτρα σας για να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες συναντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί οι ανασφάλειες που σας κυριεύουν τον τελευταίο καιρό να σας έχουν κάνει να μην έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, όμως πρέπει να σταματήσετε αμέσως να υποτιμάτε τον εαυτό σας, γιατί ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον είναι μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα «θέλω» σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες. Ακόμα και οι ανατροπές θα είναι για καλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι έντονοι προβληματισμοί που είχατε στον συναισθηματικό τομέα θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξεδιαλύνονται. Ετσι κι αλλιώς θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να αναθεωρήσετε απαρχαιωμένες ιδέες που σας αφαιρούσαν την πολυτέλεια να ζείτε και να απολαμβάνετε τις χαρές του έρωτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα