Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Δεν χωρίσαμε»

SHOWBIZ«Επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας»Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Δεν χωρίσαμε»Πέμπτη, Οκτώβριος 19, 2017 - 16:05

❱❱ Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μιλάει στην «Espresso» και διαψεύδει όσα γράφτηκαν για τη σχέση της με τον σεφ της Μενεγάκη

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σε φάση επαναπροσδιορισμού της τρίχρονης σχέσης της με τον σύντροφό της Τζορτζ Παπακώστα βρίσκεται η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, διαψεύδοντας χθεσινό δημοσίευμα που έκανε λόγο για χωρισμό του ζευγαριού σε «πολύ

φιλικό κλίμα!» και, μάλιστα, προ πενταμήνου.

Η ίδια σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της το διαψεύδει. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με τον Γιώργο μένουμε μαζί. Είμαστε σε μια παράξενη φάση. Επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας» μας είπε. Η ηθοποιός και fashion blogger και ο σεφ επιχειρηματίας, ο οποίος φέτος εμφανίζεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή του Alpha, γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2014. Είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, αυτή η σχέση έχει γερά θεμέλια!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις, ενώ τόσο η Πατρίτσια όσο και ο σύντροφός της έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους.

Το χαμόγελό της

«Ο τρόπος που με κοιτάζει με κάνει να νιώθω όμορφα. Οταν γνωριστήκαμε, την έκανα να γελάσει κι εκεί σταμάτησαν όλα για μένα. Με κέρδισε αμέσως με το χαμόγελό της. Είναι πολύ ωραίο αυτό που ζούμε με την Πατρίτσια και ήρθε από μόνο του, χωρίς να πιέσουμε καταστάσεις» είχε πει στο παρελθόν ο Τζορτζ Παπακώστας για τη σχέση τους και το μέλλον θα δείξει αν ο ισχυρός κρίκος που τους δένει θα αντέξει ή θα σπάσει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα