Πατέρας και γιος στη Λάρισα είχαν στήσει φάμπρικα παραγωγής χασίς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠατέρας και γιος στη Λάρισα είχαν στήσει φάμπρικα παραγωγής χασίςΠαρασκευή, Μάιος 19, 2017 - 18:51

Μετά τη σύλληψη ενός 63χρονου πατέρα και του 36χρονου γιου του την περασμένη εβδομάδα για διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς, ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών, βρέθηκε και το διπλό... δάσος από χασισοφυτείες που καλλιεργούσαν μαζί με έναν 66χρονο συνεργό τους στην

Αγιά της Λάρισας.

Στο σπίτι του ηλικιωμένου που χρησιμοποιούσαν οι ήδη προφυλακισμένοι δράστες και στην αποθήκη του αγροκτήματός του οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν ένα πλήρες θερμοκήπιο για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο, που αποτελούνταν από λάμπες, αεραγωγούς, μετρητές θερμότητας και άλλα σχετικά σύνεργα. Εκεί καλλιεργούσαν 167 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,70 εκατοστών.

Δενδρύλλια

Και δεν ήταν μόνο αυτά! Σε κοντινή απόσταση από την αποθήκη οι δράστες διατηρούσαν ακόμα μία φυτεία, εξωτερικού χώρου, με 15 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ποτίζονταν με λάστιχο μήκους 60 μέτρων.

Συνολικά κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών, δύο ζυγαριές ακριβείας, τρίφτες με υπολείμματα χασίς, 10 ναρκωτικά χάπια, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και ένα δίκαννο χωρίς άδεια κατοχής, δύο στρατιωτικά μαχαίρια, δύο ασύρματοι συντονισμένοι στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. και 1.050 ευρώ.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε νέα δίωξη στους προφυλακισμένους και στον 66χρονο συνεργό τους, που συνελήφθη και αυτός, για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα