Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 20 Μαρτίου 2015Παρασκευή, Μάρτιος 20, 2015 - 07:10

ΚΡΙΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα που προκύπτουν στον χώρο της εργασία σας. Είναι πολύ πιθανόν πάνω σε μια συζήτηση να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν. Να είστε πιο σοβαροί με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με κάποιους ανθρώπους, εφόσον δεν σας ενοχλούν πραγματικά και να αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας. Ενεργήστε με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείσετε το συντομότερο δυνατόν κάποια θέματα που εκκρεμούν και σας αγχώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ενισχυθεί η ανάγκη σας να βρεθείτε πιο κοντά με τα οικεία σας πρόσωπα, ενώ η προοπτική να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας σας ανεβάζει τη διάθεση και ανοίγει τα φτερά σας. Αποφύγετε κάθε είδους συζητήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ: Δεν μπορείτε ακόμα να προσδιορίσετε σε πόσο καιρό θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρ' όλα αυτά δεν θα αργήσετε να νιώσετε ικανοποίηση από τους κόπους σας. Πρέπει να προσέξετε να μη γίνουν λάθη και ίσως για να το καταφέρετε να σας είναι απαραίτητες οι διακοπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας με πολλούς τρόπους, αποφεύγοντας όμως τα εγωιστικά ξεσπάσματα. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές ή τις τελικές αποφάσεις και μη γίνεστε διεκδικητικοί όταν οι άλλοι φαίνεται ότι αδιαφορούν για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Οι καταστάσεις στο σπίτι γίνονται όλο και πιο προκλητικές, συνεπώς απαιτείται προσοχή και υπομονή από μέρους σας προκειμένου να ξεπεραστούν. Σημαντικό είναι επίσης να χαλιναγωγήσετε κάποιες παιδικές συμπεριφορές που κάνουν τους γύρω σας να αντιδρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα έχετε την ελευθερία που θέλετε, όμως η έλλειψη ενδιαφέροντος που δείχνετε κάποιες φορές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην επικοινωνία σας μαζί τους. Αποφύγετε τα αλόγιστα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν μέχρι στιγμής δεν έχετε κατασταλάξει στις αποφάσεις σας για τις σχέσεις σας με το φιλικό περιβάλλον σας και με τον σύντροφό σας, καλό θα είναι να αποφασίσετε γρήγορα. Δεν έχετε μπροστά σας όσο χρόνο νομίζετε, αφού οι άλλοι βαρέθηκαν να σας περιμένουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε τις αλλαγές που έρχονται και τις ευθύνες που φέρνουν. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να τις αποφύγετε, η ίδια η ζωή θα τις απαιτήσει με έντονο και απρόβλεπτο τρόπο. Μην επιτρέψετε σε επαγγελματικά σας θέματα να μονοπωλούν τον χρόνο και τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να εργαστείτε εντατικά και μεθοδικά, αν θέλετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά σας θέματα, που θα απορροφούν σχεδόν όλο τον χρόνο σας και τις δυνάμεις σας στερώντας σας αρκετές απολαύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι μια ανάσα για εσάς, είτε για να ανανεώσετε την προσωπική σας σχέση είτε για να αφεθείτε σε μια νέα όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι. Η αισιοδοξία και το θάρρος πρέπει να είναι το βασικό σας μέλημα για να να κρατήσετε τις ισορροπίες σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα