Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παρασκευή, Σεπτέμβριος 16, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Ο απόλυτος και ο αμετακίνητος είναι ο χειρότερος τρόπος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε το δίκιο σας. Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ένστικτο σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας θα σας βοηθήσει να αντέξετε τις αυξημένες υποχρεώσεις και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Με τόσες εναλλαγές της διάθεσής σας, το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας δεν πρέπει να ρίχνετε όλο το βάρος σε αυτές. Ξεκινήστε πρώτα επιλύοντας τα πρακτικά θέματά σας, εργασιακά και οικονομικά. Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και στα πιο δύσκολα είστε ευνοημένοι, καθώς έχετε δίπλα σας έναν φύλακα άγγελο, διότι ακόμα και με κόπο και σχετικό άγχος καταφέρνετε να επιλύετε προβλήματα που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ: Αποβάλετε την υπερβολή σε οποιαδήποτε μορφή της, καθώς η ημέρα επιβραβεύει την υπομονή και τη διαλλακτικότητα τόσο στον προσωπικό χώρο όσο και στον εργασιακό. Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαντλήστε τα περιθώρια που έχετε για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και τα οικονομικά. Ο,τι δεν μπορεί να γίνει αφήστε το για το δεύτερο μισό του μήνα, που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και εξετάστε προσεκτικά τα σημεία που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε πιο σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του και μη βουλώνετε συνέχεια «τρύπες». Βρείτε περισσότερο χώρο και χρόνο, εάν αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να αναπτύξετε το δημιουργικό ταλέντο σας. Εμποδίστε ένα αγαπημένο πρόσωπο να καταστραφεί οικονομικά με ουσιαστικό διάλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, όχι όμως μονόπλευρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι θα ήθελαν και οι γύρω σας. Ζητήστε από τα οικεία πρόσωπα να σας διευκολύνουν στις δυσκολίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η ώρα να εξετάσετε όλα τα σοβαρά ζητήματά σας. Η αβεβαιότητά σας ευθύνεται για τη μεγάλη σύγχυση που έχει προκληθεί και πρέπει να θέσετε ένα τέλος. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν σας έχει κουράσει η μιζέρια που υπάρχει γύρω σας, μην πιστέψετε ότι θα απαλλαγείτε από αυτήν με φτηνά κόλπα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα σας. Μην πιέζετε τον χρόνο, αλλά, αντίθετα, αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Ο μεγαλύτερος εχθρός σας είναι οι αναστολές σας. Πειραματιστείτε πάνω στη δουλειά σας και πολύ σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Βάλτε έναν στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάζετε πίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα