Παραίτηση (με αιχμές) Κιμούλη από το Ιδρυμα «Στ. Νιάρχος»!

SHOWBIZΠαραίτηση (με αιχμές) Κιμούλη από το Ιδρυμα «Στ. Νιάρχος»!Παρασκευή, Μάρτιος 17, 2017 - 14:39

Ηχηρή παραίτηση του Γιώργου Κιμούλη από το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», μόλις λίγες μέρες μετά την τοποθέτησή του στη θέση (σ.σ.: 28 Φεβρουαρίου).

Ο καλλιτέχνης καταγγέλλει εσωκομματικές διαπραγματεύσεις σχετικά με τη συγκρότηση της διοίκησης του ΚΠΙΣΝ και στηλιτεύει τις ενέργειες του διευθύνοντος συμβούλου.

Οπως αναφέρει ο κ. Κιμούλης, «ο

διορισμένος εκ του υπουργείου Οικονομικών διευθύνων σύμβουλος κ. Μανωλόπουλος -πρώην διευθυντής του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών- υποκαθιστά στην ουσία όλο το διοικητικό συμβούλιο, εκμεταλλευόμενος τις εύθραυστες εσωτερικές ισορροπίες του κυβερνώντος κόμματος, στις οποίες αρνούμαι να συμμετέχω».

Υπόνοιες αδιαφάνειας

Αφήνει, μάλιστα, υπονοούμενα για μελλοντικά φαινόμενα... παρατυπιών: «Σε καμία περίπτωση δεν προτίθεμαι να συμβάλω στην ακύρωση της δυναμικής του Κέντρου Πολιτισμού - Ιδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, αλλά ούτε και να συναινέσω σε διαδικασίες που μελλοντικά μπορεί να προκαλέσουν υπόνοιες αδιαφάνειας».

Στην επιστολή της παραίτησής του υποστηρίζει ακόμη: «Στήριξα δημοσίως τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έκρινα πως ήταν η μοναδική λύση εκείνη την περίοδο για τη χώρα μου, αλλά δεν το έκανα για να εγκατασταθώ σε κάποια θέση». Και καταλήγει: «Ουδέποτε έχω παίξει ρόλο σε πολιτικά παρασκηνιακά παιχνίδια ή σε εσωκομματικές συγκρούσεις, όπως επίσης ουδέποτε υπήρξα παιδί κομματικού σωλήνα. Ας ελπίσουμε για το καλό όλων και του ΚΠΙΣΝ η παραίτηση αυτή να αναγκάσει τους αρμοδίους να σκεφτούν με μεγαλύτερη προσοχή τον τρόπο λειτουργίας του».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα