Πανηγυρίζουν το «Χ»

19:21 9/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΠανηγυρίζουν το «Χ»Τετάρτη, Σεπτέμβριος 9, 2015 - 19:14

Μοίρασε συγχαρητήρια στους διεθνείς ο Κώστας Τσάνας μετά τη «λευκή» (0-0) ισοπαλία στο Βουκουρέστι, που ήρθε ως μια ευχάριστη (επιτέλους) παρένθεση σε αυτή την άθλια πορεία της Εθνικής ομάδας στον 6ο προκριματικό Ομιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας.

«Προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα και δεν θέλαμε να μην πάρουμε κάτι από το παιχνίδι... Ηταν όπως το περιμέναμε. Ελπίζω να φέρουν πάλι την ομάδα εκεί που πρέπει» είπε, αναφερόμενος στους διεθνείς,

ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ ένας από τους πρωταγωνιστές αυτού που βιώσαμε όλο το διάστημα με την αρνητική πορεία της ομάδας, ο Κώστας Μανωλάς, δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του: «Εγώ τρελαίνομαι πιο πολύ από όλους που δεν θα είμαστε στα τελικά. Και όλα τα παιδιά. Για κάθε παίκτη είναι μεγάλη απογοήτευση να μην είναι στη Γαλλία. Θα παίξουμε για τον εγωισμό μας και για την ομάδα στη συνέχεια. Η κριτική σε αθλητικά πλαίσια μπορεί να γίνεται. Το πρόβλημα βρίσκεται στο επιθετικό κομμάτι. Δεν δημιουργούμε» ήταν το σχόλιό του. «Πρέπει σιγά σιγά να παίρνουμε αποτελέσματα, ώστε να διώξουμε το μικρόβιο της ήττας, που έχει περάσει στην ομάδα αυτούς τους 14 μήνες. Ο χειρότερος εχθρός αυτής της ομάδας είναι ο κακός της εαυτός, αφού το ταλέντο της είναι για περισσότερα πράγματα. Πρέπει σιγά σιγά να χτίσουμε νέα ομάδα» επεσήμανε ο Παναγιώτης Κονέ. Αγωνιστικά, οι Ρουμάνοι προσπάθησαν να απειλήσουν και είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν το άγχος τους απέναντι σε μια Εθνική καλή στον ανασταλτικό τομέα, αλλά με αδυναμία να βγει (με αξιώσεις) στην επίθεση. Ο Κώστας Τσάνας χρησιμοποίησε τους: Καρνέζη, Κίτσιου, Χολέμπα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη, Σάμαρη, Φετφατζίδη (46’ Βύντρα), Αραβίδη, Φορτούνη (54’ Κονέ), Μήτρογλου (87’ Καρέλης). Στα άλλα ματς: Β. Ιρλανδία-Ουγγαρία 1-1 και Φινλανδία-Φερόες 1-0. Μετά την 8η αγωνιστική του Ομίλου η Εθνική ομάδα (που θα πορευτεί στα αμέσως επόμενα ματς με νέο ομοσπονδιακό - χθες ακούστηκαν τα ονόματα του Μπιέλσα και του Πορτογάλου Πάουλο Μπέντο) παρέμεινε ουραγός με 3β.

Keywords
Τυχαία Θέματα