Παίρνει διαζύγιο ο «Χαϊλάντερ»

ΚΟΣΜΟΣΠαίρνει διαζύγιο ο «Χαϊλάντερ»Δευτέρα, Ιούλιος 14, 2014 - 13:30

Και πάλι φίλοι δηλώνουν ο κινηματογραφικός «Χαϊλάντερ» Κριστόφ Λαμπέρ και η Γαλλίδα ηθοποιός Σοφί Μαρσό, οι οποίοι έριξαν τίτλους τέλους στην επταετή σχέση τους.

Οι δύο σταρ, που γνωρίστηκαν το 2007 στα γυρίσματα της ταινίας, με ανακοίνωσή τους μέσω του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων έκαναν γνωστό ότι αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν φιλικά. Εξέλιξη που αιφνιδίασε, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο είχαν εμφανιστεί μαζί -και μάλιστα με διάθεση μεγάλης τρυφερότητας-

στην επίδειξη μόδας του Τζόρτζιο Αρμάνι, ενώ ακόμα και τον Μάρτιο η Μαρσό μιλούσε πολύ ζεστά για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

Οπως είχε εξηγήσει, στον δεσμό τους κυριαρχούσε η «επιθυμία για ισορροπία και για αρμονία».

«Είμαστε λιγότερο του πάθους που καταβροχθίζει και περισσότερο της συντροφικότητας» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Και οι δύο ήταν όλα αυτά τα χρόνια πολύ διακριτικοί και επέλεγαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ομως αποτελούσαν πάντα το αγαπημένο ζευγάρι ειδικά του γαλλικού Τύπου.

Οι δυο τους είχαν κάνει μαζί αρκετές κινηματογραφικές δουλειές και σε μία από αυτές, την ταινία «L' Homme de chevet', είχαν εμφανιστεί μαζί μπροστά στην κάμερα.

Τον τελευταίο καιρό ήταν αμφότεροι απόντες από κοσμικότητες. Οπως αποδείχθηκε, ο λόγος δεν ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά η αλλαγή σελίδας στην ερωτική τους ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα