Παιχνίδια στις πλαζ της Μυκόνου

SHOWBIZΗ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥΠαιχνίδια στις πλαζ της ΜυκόνουΤρίτη, Ιούλιος 19, 2016 - 15:59

Μόνοι, δυο δυο ή ακόμη και σε παρεάκια, οι celebrities (εγχώριοι και ξένοι) απολαμβάνουν ξέγνοιαστες διακοπές κάνοντας... ζουζουνιές στη Μύκονο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Αν και κάποιοι από αυτούς μας κούνησαν ήδη μαντίλι, τα καμώματά τους στις κοσμοπολίτικες πλαζ του νησιού μπήκαν στο φωτογραφικό άλμπουμ αυτού του καλοκαιριού. Η Λίντσεϊ Λόχαν επιδόθηκε και φέτος σε παιχνίδια μέσα κι έξω από το νερό με τον σύντροφό της, τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, (με τον οποίο η σχέση τους είναι «πότε ζέστη, πότε κρύο»), αλλά και τη φίλη της Χοφίτ Γκολάν.

Το άτακτο κορίτσι της αμερικανικής showbiz έκανε αγκαλιές και... πατητές στον αγαπημένο του βουτώντας στη θάλασσα με το παρέο. Απαρατήρητη δεν πέρασε, φυσικά, και η καλλονή Αλεσάντρα Αμπρόζιο στο Καλό Λιβάδι, η οποία ξέμεινε αρκετές μέρες μετά τον γάμο της φίλης της Αννα Μπεατρίς Μπάρος.

Πολλά, ωστόσο, ήταν τα ζευγάρια που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των λουόμενων, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου (με λευκό καφτάνι) και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγο του Σοφία, αλλά και η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, που επέλεξαν μια όχι τόσο κοσμική παραλία της Μυκόνου, η οποία όμως είναι αρκετά γνωστή στους... φωτογράφους. Σόλο εμφάνιση με ρετρό μπικίνι και καπέλο αλά... «θεία απ' το Σικάγο» έκανε η fashion blogger Ελενα Γαλύφα.

Βόλτες

Στα Ματογιάννια «συνελήφθησαν» να βολτάρουν ο Ανδρέας Τσαβλίρης με την κομψότατη σύζυγό του Μιλένα λίγες μέρες μετά τον λαμπερό γάμο της κόρης του εφοπλιστή Ναταλίας με τον Περικλή Βασιλόπουλο (γιος του φαρμακοβιομήχανου Θεόδωρου Βασιλόπουλου) στο Πόρτο Χέλι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα