Πάγωσε η Κέρκυρα από την αυτοκτονία-μυστήριο 27χρονου αστυνομικού

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠάγωσε η Κέρκυρα από την αυτοκτονία-μυστήριο 27χρονου αστυνομικού Τετάρτη, Μάιος 28, 2014 - 13:48

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τους λόγους που έσπρωξαν στην αυτοκτονία νεαρό αστυνομικό που υπηρετούσε στην Κέρκυρα! Ο 27χρονος Γιώργος Γιαννιδάκης, με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, ήταν παντρεμένος και μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γίνει πατέρας. Τα ξημερώματα

της Τρίτης ένας κρότος τάραξε την ησυχία της γειτονιάς και σήκωσε από το κρεβάτι της τη σύζυγο του νεαρού αστυνομικού. Οταν η γυναίκα αντίκρισε τον άνδρα της να κείτεται μέσα σε λίμνη αίματος, άρχισε να ουρλιάζει σηκώνοντας όλη τη γειτονιά στο πόδι.

Μέσα σε δευτερόλεπτα οι περίοικοι είχαν βγει στα μπαλκόνια και τις αυλές τους κοιτάζοντας με απορία να δουν τι είχε συμβεί, ενώ κάποιοι άλλοι έτρεξαν στο σπίτι του αστυνομικού για να μάθουν τι ακριβώς είχε γίνει... Σύντομα μετέβησαν στο σπίτι και άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η είδηση της αυτοχειρίας του άτυχου άνδρα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και προκάλεσε σοκ στους κύκλους της Αστυνομίας της Κέρκυρας. Για την ώρα παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν τον 27χρονο στο απονενοημένο διάβημα. Στο πένθος βυθίστηκε και η οικογένειά του στην Κρήτη, όπου μεταφέρθηκε η σορός του για να γίνει η κηδεία του σήμερα, στις 4 το απόγευμα, στο χωριό Ελιά Ηρακλείου. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο αθλητικό σωματείο «Ηράκλειο - Ρυθμός - Αθληση».

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα