Οσκαρ (!) σε πέντε φορέματα της Σήλιας Κριθαριώτη

SHOWBIZΔείτε τα!Οσκαρ (!) σε πέντε φορέματα της Σήλιας ΚριθαριώτηΤετάρτη, Φεβρουάριος 25, 2015 - 16:08

Στα Οσκαρ η Σήλια Κριθαριώτη! Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας είδε πέντε δημιουργίες της να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, αφού ισάριθμες σταρ επέλεξαν να φορέσουν φορέματα με την υπογραφή της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Rosemarie DeWitt, η pop star

Eiza Gonzalez από το Μεξικό, το μοντέλο και παρουσιάστρια του Fashion TV Amy Willerton, η Αυστραλέζα πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Vikings», Alyssa Sutherland, και η Βρετανίδα ηθοποιός Victoria Summer εμφανίστηκαν στα πάρτι που ακολούθησε τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ ντυμένες με Celia Kritharioti Haute Couture, συγκεντρώνοντας πάνω τους τα φλας των φωτογράφων που απαθανάτιζαν με προσοχή τις καλοντυμένες κυρίες.

Η Ελληνίδα designer έκανε «άνοιγμα» στις επώνυμες του εξωτερικού πριν από δύο χρόνια, όταν άρχισε να ντύνει γνωστές celebrities, όπως η Paula Patton, η Kim Kardashian, αλλά και οι Giuliana Rancic και Maria Menounos. Ετσι και φέτος οι στενοί της συνεργάτες ταξίδεψαν στο Λος Αντζελες αρκετό καιρό πριν από τη μεγάλη βραδιά, προκειμένου να παρουσιάσουν στους στιλίστες των σταρ δημιουργίες του ατελιέ της Σήλιας. Ακόμη κι εκείνη δεν γνώριζε μέχρι την τελευταία στιγμή ποιες σταρ και αν θα διαλέξουν κάποιο από τα μοναδικά κομμάτια της, ωστόσο να που έγινε η έκπληξη. Οχι μία όχι δύο, αλλά πέντε celebrities «διαφήμισαν» την τέχνη της Κριθαριώτη διεθνώς, μέσα από τα φωτογραφικά καρέ.

Η σύζυγος του Jack Burger, του εραστή της Carrie Bradshaw στο σίριαλ «Sex and the city» (Roy Livingston), η επίσης ηθοποιός Rosemarie DeWitt εμφανίστηκε στο Vanity Fair After Oscar Party φορώντας τρίχρωμο φόρεμα, με ασπρόμαυρο μπούστο και κίτρινη φούστα. Στο ίδιο event η 25χρονη Eiza Gonzalez -«υπεύθυνη» για τον χωρισμό της Miley Cyrus από τον αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth- επέλεξε να φορέσει σούπερ σέξι nude φόρεμα.


Στο Elton John AIDS Foundation Oscars Viewing η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Universe Great Britain 2013», Amy Willerton, έλαμψε μέσα στο ροζ φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, επιλέγοντας να προσθέσει και μαύρη ζώνη. Λίγα μέτρα πιο δίπλα η 32χρονη Alyssa Sutherland, η πριγκίπισσα Aslaug των «Vikings», της ιστορικής σειράς του National Geographic, επέλεξε ασπρόμαυρο μακρύ φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ανοίγματα στη μέση.

Τέλος, η γοητευτική Βρετανίδα ηθοποιός Victoria Summer με την κουπ αλά Οντρεϊ Χέπμπορν (έπαιξε στο blockbuster «Transformer 4») έκανε εμφάνιση στο OK! TV Oscars Viewing Party με λευκό φόρεμα με πολλά layers από τη νυφική σειρά της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα