«Ως μητέρα δεν θα προσπαθούσα ποτέ να... χωρίσω ένα ζευγάρι»

20:24 2/4/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIP«Ως μητέρα δεν θα προσπαθούσα ποτέ να... χωρίσω ένα ζευγάρι»Πέμπτη, Απρίλιος 2, 2015 - 20:19

Μπορεί η Βάσω Γουλιελμάκη να «περάσει» για μαμά του Ορφέα Παπαδόπουλου; Η απάντηση είναι ναι. Μάλιστα τον Μάιο οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν στον συγκεκριμένο ρόλο, αφού θα κάνει guest στη «Δικαίωση».

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος και η Κατερίνα Γερονικολού

μετά το τέλος των «Κλεμμένων ονείρων» θα μπουν στο καστ της καθημερινής σειράς του Mega και θα ενσαρκώσουν το ζευγάρι. «Υποδύομαι μια μητέρα η οποία θα προσπαθήσει να χωρίσει τον γιο της από την αγαπημένη του. Βέβαια, με το που πήγα στο γύρισμα όλοι παραξενεύτηκαν που θα κάνω τη μαμά του Ορφέα. Εγώ τους είπα "κι όμως, αυτή θα κάνω". Άλλωστε τώρα οι μαμάδες είναι όλες νέες» λέει η Βάσω Γουλιελμάκη στην «Espresso».

Τα γυρίσματα

Η γλυκύτατη ηθοποιός έχει αρχίσει τα γυρίσματα, ωστόσο δεν έχει προλάβει ακόμη να μπει στο κλίμα του καθημερινού σίριαλ. «Εχω κάνει κάποια γυρίσματα, αλλά μόνο με τον τηλεοπτικό μου γιο και τον δικηγόρο. Ισα ίσα που είδα δηλαδή την ατμόσφαιρα, μια μέρα περίπου. Οταν πηγαίνεις για λίγο και δεν είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα, γιατί όλοι σε υποδέχονται ως καινούργιο και θέλουν να σου δείξουν τα μέρη, τα κατατόπια και προσπαθούν να σε βάλουν στο κλίμα» επισημαίνει. Οσο για τον τηλεοπτικό της γιο Ορφέα Παπαδόπουλο;

«Ο Ορφέας είναι μια χαρά παιδί. Στα γυρίσματα δεν προλαβαίνεις να γνωρίσεις τους ανθρώπους, και ειδικά όταν κάνεις guest». Οπως λέει η Βάσω Γουλιελμάκη, δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο που υποδύεται.

«Είχε πολύ γέλιο γιατί ήταν πολύ κόντρα. Εγώ αυτό δεν θα το έκανα ποτέ ως μάνα, να προσπαθήσω να χωρίσω ένα ζευγάρι. Μάλλον ως μαμά θα προσπαθούσα να τους βοηθήσω να τα ξαναβρούν, αλλά μη λέμε και μεγάλα λόγια» δηλώνει η όμορφη ηθοποιός.

Τεριάννα Παππά

Κλεμμένα όνειραΒάσω Γουλιελμάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα