«Ολυμπιακοί Αγώνες» μόνο για swingers!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ολυμπιακοί Αγώνες» μόνο για swingers!Τετάρτη, Απρίλιος 13, 2016 - 11:42

Ζευγάρια από κάθε γωνιά του πλανήτη θα συναντηθούν σε βίλα για να πάρουν μέρος στο μεγαλύτερο σεξουαλικό όργιο της χρονιάς

Την ώρα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο πλησιάζουν, κάποιοι άλλοι «Ολυμπιακοί Αγώνες», πολύ πιο kinky, πρόκειται να λάβουν χώρα σε κάποιο υπερπολυτελές αρχοντικό.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Οι καλύτεροι των καλυτέρων από τα πάρτι οργίων κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες

και είναι πρόθυμοι να τα δώσουν όλα, ακόμη και το άλλο τους μισό, για να συμμετάσχουν στους «Ολυμπιακούς Αγώνες του σεξ» για την ανάδειξη των κορυφαίων.



Το μέγα όργιο με swingers εμπνεύστηκε μία από τις πιο πετυχημένες επιχειρήσεις για πάρτι ανταλλαγής ζευγαριών. Η Heaven Circle έχει δημιουργήσει ένα σύστημα με το οποίο αξιολογεί τα ζευγάρια που συμμετέχουν στα σεξουαλικά πάρτι που διοργανώνει, μεταξύ άλλων, σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λος Αντζελες, Λας Βέγκας, Ιμπιζα, Βερολίνο, Αμστερνταμ και Βιένη. Με αυτόν τον τρόπο θα διαλέξει τους καλύτερους, ώστε να δημιουργήσει την «ελίτ του σεξ», όπως την αποκαλεί. Τα επιλεγμένα ζευγάρια που θα προέρχονται από κάθε γωνία του πλανήτη θα συναντηθούν σε κάποια πολυτελή βίλα για το μεγαλύτερο όργιο της χρονιάς για swingers.


Να νιώσουν άνετα

Πρόκειται για τους «Ολυμπιακούς Αγώνες του σεξ», την έναρξη των οποίων θα σημάνει ένα καμπανάκι. Στον χτύπο του οι συμμετέχοντες θα βγάλουν τα ρούχα τους, αλλά δεν θα ριχτούν με τα μούτρα στο σεξ. Το «savoir vivre» των πάρτι για swingers επιβάλλει πρώτα να γνωριστούν, να συζητήσουν για να νιώσουν άνετα ο ένας με τον άλλον και μετά ό,τι ήθελε προκύψει.

«Οταν ετοιμάζεσαι να κάνεις σεξ με τη γυναίκα κάποιου, καλύτερα να είσαι πολύ φιλικός μαζί του» λέει με νόημα στην εφημερίδα «Independent» ο ιδρυτής της Heaven Circle Κρις Ρέινολντς Γκόρντον. Η ασφάλεια στα πάρτι διασφαλίζεται από σωματοφύλακες, οι οποίοι κυκλοφορούν ανάμεσα στα ζευγάρια φορώντας μόνο εσώρουχο και παπιγιόν, για να... μη δίνουν στόχο. Τα όργια με ανταλλαγή ζευγαριών του Γκόρντον διοργανώνονται σε πολυτελείς βίλες στις οποίες συνήθως κατοικεί ο ίδιος, με το πιο πρόσφατο να γίνεται σε αρχοντικό αξίας 37.000.000 ευρώ στο Μέριλμπον του Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα