Οι... συρρικνωμένοι του (δικού μας) Αλεξάντερ Πέιν στο Φεστιβάλ της Βενετίας

ΚΟΣΜΟΣΟι... συρρικνωμένοι του (δικού μας) Αλεξάντερ Πέιν στο Φεστιβάλ της ΒενετίαςΠαρασκευή, Ιούλιος 28, 2017 - 11:37

Ο Αλεξάντερ Πέιν ρίχνεται πρώτη φορά στη «μάχη» του Χρυσού Λέοντα! Ο χολιγουντιανός σκηνοθέτης, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Αίγιο, θα διαγωνιστεί στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας με τη νέα ταινία του «Downsizing», η οποία μάλιστα θα ανοίξει τη διοργάνωση, στις 30 Αυγούστου.

Πρόκειται για μια ταινία με

την οποία ασχολείται χρόνια ο ταλαντούχος δημιουργός, αφού ο υψηλός προϋπολογισμός της καθυστερούσε την υλοποίησή της. Το φιλμ μάς μεταφέρει στη Νορβηγία, σε ένα μακρινό μέλλον. Οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να συρρικνωθούν στο 1/8 του μεγέθους τους, ώστε να καταναλώνουν λιγότερο για να μπορούν να επιβιώνουν σε έναν κόσμο όπου τα αποθέματα εξαντλούνται. Κεντρικό πρόσωπο του φιλμ είναι ένας άντρας (Ματ Ντέιμον), ο οποίος αποφάσισε να συρρικνωθεί μαζί με τη γυναίκα του. Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Κρίστεν Γουίγκ, Κριστόφ Βαλτς, Αλεκ Μπόλντουιν και Νιλ Πάτρικ Χάρις.

Η αλήθεια είναι πως ο μέλλων μπαμπάς Αλεξάντερ Πέιν (η Ελληνίδα σύζυγός του Μαρία Κοντού είναι έγκυος) θα δυσκολευθεί στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, μια και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

Και αυτό γιατί στο διαγωνιστικό τμήμα περιλαμβάνονται τα νέα φιλμ των Ντάρεν Αρονόφσκι, Τζορτζ Κλούνεϊ, Γκιγέρμο ντελ Τόρο και Αμπντελατίφ Κεσίς.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα