Ο Βασάλος καμάρωσε νυφούλα τη Βαλαβάνη

SHOWBIZΣτην πασαρέλα και η ΡαμόναΟ Βασάλος καμάρωσε νυφούλα τη ΒαλαβάνηΤρίτη, Ιανουάριος 16, 2018 - 18:31

❱❱ Η πρώην παίκτρια του «Survivor» ήταν guest star στην παρουσίαση της νέας συλλογής της Κύπριας σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ντύθηκε νυφούλα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος την καμάρωσε από την πρώτη σειρά του Bridal Fashion Week, στο Ζάππειο. Το γεγονός θα μπορούσε να ήταν και μια πρόβα νυφικού για το ερωτευμένο ζευγάρι...



Ομως η πρώην παίκτρια του «Survivor», η οποία θα συμμετάσχει φέτος στο «Dancing with the stars», δεν έχει σκοπό να χορέψει ακόμα τον χορό του Ησαΐα. Απλώς περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μία από τις νυφικές δημιουργίες της Κύπριας σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου και ήταν εκθαμβωτική.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της καινούργιας συλλογής της επιτυχημένης δημιουργού, η Ευρυδίκη συμμετείχε στο λαμπερό show ως guest star. Από μία τέτοια ρομαντική στιγμή δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος τη θαύμασε και τη χειροκρότησε ως νύφη με μεγάλο ενθουσιασμό!



Μετά το τέλος της επίδειξης εκείνη φόρεσε κατακόκκινη σέξι τουαλέτα -επίσης δημιουργία της Στάλως Θεοδώρου- και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί σαν σε πρωτοσέλιδο περιοδικού μόδας! Εν συνεχεία, όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι ρωτήθηκε αν υπάρχουν και στην πραγματικότητα γαμήλια πλάνα.



Και οι δύο απάντησαν αρνητικά. «Είναι πάρα πολύ νωρίς» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμφώνησε. «Είμαστε ακόμα στο γυμνάσιο, για να πάμε στο πανεπιστήμιο έχουμε ακόμα καιρό» σχολίασε με τη σειρά του, αλλά τόνισε πως η σύντροφός του ήταν πολύ ωραία νύφη πάνω στην πασαρέλα. Η Ευρυδίκη αποκάλυψε πάντως σε δηλώσεις της ότι θα ήθελε το νυφικό της θηλυκό και πως δεν θα παρέκκλινε ιδιαίτερα από το σχέδιο εκείνου που φόρεσε στην επίδειξη! Και μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για γάμο, ωστόσο η συγκατοίκηση μάλλον έρχεται για το όμορφο ζευγάρι, αφού, όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος, πάνε «βήμα βήμα» προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην πασαρέλα και η Ραμόνα

Ούτε μία ούτε δύο... Πολλές ήταν οι γοητευτικές κυρίες της εγχώριας showbiz οι οποίες φόρεσαν νυφικές δημιουργίες και όχι μόνο για τις ανάγκες του φετινού Bridal Fashion Week, το οποίο έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο.
Η Ελενα Τσαγκρινού των Otherview έκανε sexy εμφάνιση, με μία δόση ρομαντισμού, με την υπογραφή της Kathy Heyndels! Η Ραμόνα Βλαντή, νικήτρια του «My style rocks», παρέδωσε ακόμα ένα μάθημα στιλ με δημιουργία του ίδιου οίκου! Τέλος, η Βασιλική Ρούσσου και η Στέλλα Γιαμπουρά έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας δημιουργίες του Μιχάλη Μανιάτη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα