Ο θείος παρέδιδε «μαθήματα» σεξ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ θείος παρέδιδε «μαθήματα» σεξΤρίτη, Αύγουστος 18, 2015 - 16:10

Ο 57χρονος προσφέρθηκε να πηγαίνει βόλτες τη 14χρονη ανιψιά του και τη 13χρονη φίλη της, αλλά τους έδειχνε σκληρό πορνό στο tablet του


«Μαθήματα» σεξ παρέδιδε ένας 57χρονος στη 14χρονη ανιψιά του και τη 13χρονη φίλη της, δείχνοντάς τους σκληρό πορνό, σύμφωνα με καταγγελία του μικρότερου κοριτσιού!

Οι γονείς εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στον 57χρονο, αλλά φέρεται ότι τους πρόδωσε και άρχισε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του στα ανήλικα κορίτσια. Τη σοβαρή καταγγελία έκανε η 13χρονη, υποστηρίζοντας ότι ο θείος της φίλης της, ο οποίος προσφέρθηκε να τους κάνει παρέα και να τις πηγαίνει βόλτες συχνά, είχε άλλα στο μυαλό του. Ο θείος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, έπαιρνε στο αυτοκίνητό του τα κορίτσια και τα έκανε βόλτες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Τις φωτογράφιζε
Η φαινομενικά αθώα αυτή κίνηση προς τις ανήλικες φαίνεται ότι έκρυβε κάτι πιο σκοτεινό. Στα μέρη όπου πήγαιναν, ο άνδρας φέρεται ότι φωτογράφιζε τα κοριτσάκια χωρίς να το γνωρίζουν! Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο 57χρονος έβγαλε ένα tablet και άρχισε να προβάλει στην ανιψιά του και στη φίλη της βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, «εξηγώντας» τους όλα όσα βλέπουν! Σοκαρισμένο από τη συμπεριφορά του 57χρονου, το μικρότερο κορίτσι αποφάσισε να ξεσκεπάσει τον θείο της φίλης της. Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία, που καλείται πλέον να ερευνήσει σε βάθος τη δράση του 57χρονου.

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι αστυνομικοί θα καλέσουν τον 57χρονο να εξηγήσει για ποιο λόγο αποφάσισε να δείξει στα ανήλικα κορίτσια τα ακατάλληλα βίντεο, καθώς και αν είχε σκοπό να επεξεργαστεί με οποιοδήποτε τρόπο τις φωτογραφίες που τις τραβούσε. Ευτυχώς για τη 14χρονη και τη 13χρονη, ο θείος της πρώτης δεν προχώρησε σε πιο σοβαρές πράξεις που θα τραυμάτιζαν τις ψυχές τους. Αυτό που προκάλεσε προβληματισμό όμως είναι πως φέρεται ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι στενοί συγγενείς του.

Keywords
Αναζητήσεις
κόρη και θείος σεξ βίντεο , 13χρονα ανηλικα αθοα πορνο βιντεο
Τυχαία Θέματα