Ο Τεό στην πασαρέλα μετά την περιπέτεια

SHOWBIZΟ Τεό στην πασαρέλα μετά την περιπέτειαΤρίτη, Ιανουάριος 26, 2016 - 15:46

Εσκυψε και φίλησε αυθόρμητα την πασαρέλα, όπως ο ξενιτεμένος φιλά το χώμα της πατρίδας του επιστρέφοντας! Ο Τεό Θεοδωρίδης έδωσε -δυναμικά- το «παρών» στο catwalk και καταχειροκροτήθηκε ντυμένος γαμπρός.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Το μοντέλο που εμπιστεύτηκαν ελληνες και ξένοι σχεδιαστές μόδας, μετά την περιπέτεια που είχε λόγω της εμπλοκής του σε υπόθεση ναρκωτικών και της φυλάκισής

του, επέστρεψε στον χώρο που τον αποθέωσε, εκείνον της μόδας, λαμβάνοντας μέρος στο fashion show του Νίκου Αποστολόπουλου το περασμένο Σάββατο, στο MEC Παιανίας.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του σε επίδειξη επί ελληνικού εδάφους και η εμφάνισή του συνοδεύτηκε από ασταμάτητα χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού. Ο designer έντυσε τον Τεό με εσώρουχα, αφήνοντας σε κοινή θέα τους άψογους κοιλιακούς του, αλλά και με κομψά γαμπριάτικα κοστούμια. «Ευχαριστώ όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε στην «Espresso» το μοντέλο, που πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις σε fashion shows.

Ο «Ελληνας κούρος», όπως τον αποκαλούν, έχει αφήσει πλέον πίσω του τη σκοτεινή περίοδο της ζωής του, κάνοντας μια νέα αρχή.

Δεύτερη καριέρα

Η επιστροφή του στο μόντελινγκ, όποτε εκείνος το κρίνει, του ανοίγει και πάλι τις πόρτες για μια δεύτερη καριέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, δεν σκοπεύει να μπει στη διαδικασία των ταξιδιών, αλλά να επιλέγει δουλειές που γίνονται στη χώρα μας, ώστε να βοηθά κι εκείνος με τον τρόπο του τους Ελληνες -και όχι μόνο- designers, οι οποίοι τον έχουν στηρίξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα