Ο σκληρός Γεωργιανός της Υδρας «λύγισε» μόνο για τον σκύλο του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ σκληρός Γεωργιανός της Υδρας «λύγισε» μόνο για τον σκύλο τουΔευτέρα, Αύγουστος 24, 2015 - 13:17

Στην απολογία του επικαλέστηκε δικαίωμα σιωπής και δεν είπε ούτε λέξη για τη ληστρική εισβολή που οδήγησε στον θάνατο του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου στην Υδρα, όμως, όταν οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο Αλεξάντρ Τσετσκλάντζε της παρέας των κατηγορούμενων Γεωργιανών «άστραψε και βρόντηξε». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος έβαλε τις φωνές και έδειχνε να αγωνιά για την τύχη του σκύλου του, ενός γκριφόν κανίς, το οποίο, όπως έλεγε, οι αστυνομικοί κλείδωσαν μέσα στο σπίτι του μετά τις έρευνές τους.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί σε ποια φυλακή θα οδηγηθούν τόσο ο 27χρονος όσο και οι υπόλοιποι έξι Γεωργιανοί που έχουν συλληφθεί για τη βίαιη δολοφονία του 67χρονου ιδιοκτήτη της ταβέρνας Γειτονικό στην Ξερή Ελιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο κάποιοι από αυτούς το πέρασαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά αστυνομικά τμήματα.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, όταν η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον Αλεξάντρ Τσετσκλάντζε (έχει ταυτοποιηθεί από γενετικό υλικό που βρέθηκε στο ισόγειο του σπιτιού του άτυχου εστιάτορα) πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του, στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί ήταν και ο τετράποδος «σύντροφός» του που, όταν τελείωσε η επιχείρηση, φέρεται ότι κλείστηκε μέσα στο σπίτι. Για μέρες οι γείτονες του Γεωργιανού άκουγαν το κλάμα του ζώου και τελικά η λύση δόθηκε μία εβδομάδα μετά τις συλλήψεις των φερόμενων ως δραστών στη συγκλονιστική υπόθεση.

Την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Τσετσκλάντζε κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, φέρεται ότι οργανώθηκε νέα αστυνομική «επιχείρηση» στο σπίτι του κατηγορουμένου.

Οι άνδρες της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο και μπήκαν με τα κλειδιά που τους είχε παραδώσει ο προφυλακισθείς βγάζοντας έξω το ταλαιπωρημένο ζώο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι ο σκύλος να δοθεί στη σύντροφο του 27χρονου ή σε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα