Ο ΣΙΣΕ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ

COVER STORYΜια πολύ περιέργη ιστορία!Ο ΣΙΣΕ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟΤετάρτη, Οκτώβριος 14, 2015 - 14:44

Συνελήφθη στο Παρίσι, μαζί με άλλους τρεις, για υπόθεση εκβιασμού. Θύμα ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Ματιέ Βαλμπουενά

Στο προσκήνιο της δημοσιότητας, αλλά για λάθος λόγους, βρίσκεται ακόμη μία φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο 34χρονος Γάλλος σούπερ σταρ πέρασε χθες αρκετές ώρες στο γραφείο του ανακριτή των Βερσαλιών, όπου προσήχθη για την υπόθεση εκβιασμού του διεθνούς ποδοσφαιριστή της Λιόν, Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος φέρεται ότι πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο.

Οπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της στην ιντερνετική της έκδοση η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, συνελήφθησαν χθες το πρωί για υπόθεση «απόπειρας εκβιασμού για την απόσπαση χρημάτων». Οι Αρχές συνέλαβαν τον Γάλλο πρώην σουπερστάρ στις 6 το πρωί στο σπίτι του στο Παρίσι. Το ποσό που φέρεται ότι ζητούσαν, σύμφωνα με το «Nouvel Observateur», κυμαίνεται από 50.000 έως 100.000 ευρώ. Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ωστόσο, δείχνουν, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι ο Σισέ «είναι καλής πίστης και θα απεμπλακεί γρήγορα από το κατηγορητήριο».

Οι υπόλοιποι τρεις εκτιμάται ότι έδωσαν τις εντολές για τον εκβιασμό του 31χρονου Βαλμπουενά, από τον οποίο ζητούσαν χρήματα προκειμένου να μη διαρρεύσει ένα sextape που είχε γυρίσει ο ίδιος με τη σύντροφό του. Πάντως, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ύπαρξη του ροζ βίντεο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί επισήμως στην παρούσα φάση της έρευνας.

Συμπαίκτες

Να θυμίσουμε ότι οι Βαλμπουενά και Σισέ ήταν συμπαίκτες στη Μαρσέιγ από το 2006 ως το 2009, ενώ είχαν συνυπάρξει και στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Το 2008 και ο Σισέ είχε βρεθεί στη θέση του Βαλμπουενά, όχι όμως αγωνιστικά. Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεχόταν τηλεφωνήματα, μέσω των οποίων του ζητούσαν 100.000 λίρες, προκειμένου να μην αφήσουν να διαρρεύσει στο internet δικό του ροζ βίντεο. Ο Σισέ είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και ο εκβιαστής συνελήφθη.

Η υπόθεση εκβιασμού του πρώην συμπαίκτη του Σισέ έρχεται σε συνέχεια των μπελάδων που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των φιλάθλων του «τριφυλλιού». Την περασμένη εβδομάδα ο Γάλλος είχε απασχολήσει πάλι την επικαιρότητα με τον δημόσιο καβγά του με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τριών από τα τέσσερα παιδιά του. Μέσω twitter, λοιπόν, είχε περάσει την Τζουντ Λίτλερ - Σισέ γενεές δεκατέσσερις χαρακτηρίζοντάς τη μεταξύ άλλων «ξεφτιλισμένη». Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η εμφάνισή της στο ριάλιτι του Channel 5 «Britain's Flashiest Families», όπου η δυναμική και συνάμα εκρηκτική Ουαλή μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Σισέ, που το καλοκαίρι είχε έρθει στη Μύκονο για να παίξει ως dj σε γνωστό κλαμπ του κοσμοπολίτικου νησιού, ετοιμάζεται πλέον να συμμετάσχει στη γαλλική βερσιόν του «Dancing with the stars», ενώ προσφάτως λάνσαρε νέα δερμάτινη φούστα. Αλλωστε, διαθέτει εδώ και καιρό το δικό του fashion brand και σε κάθε του δημόσια εμφάνιση προκαλεί με τις στιλιστικές του επιλογές.

Αδοξο τέλος στη μεγάλη καριέρα του

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν αγωνίζεται πλέον σε κάποια ομάδα, καθώς τα... πόδια του δεν μπορούν να ακολουθήσουν το μυαλό του. Πρόσφατα ο 34χρονος Γάλλος αποφάσισε να εγκαταλείψει τα γήπεδα, καθώς το ντεμπούτο του με τη Σεντ Πιερουά, που εδρεύει στο νησί Ρεϊνιόν, ανατολικά της Μαδαγασκάρης, ήταν απογοητευτικό και εμφάνισε νέο πρόβλημα τραυματισμού. Με τη συγκεκριμένη ομάδα είχε υπογράψει συμβόλαιο μόλις πέντε αγώνων, αλλά αναγκάστηκε να το σπάσει κλείνοντας άδοξα την καριέρα του. Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν εκτός από τη φανέλα της Σεντ Πιερουά και του Παναθηναϊκού (με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ την περίοδο 2009-2010) φόρεσε κι εκείνες των Οσέρ, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, Σάντερλαντ, Λάτσιο, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Αλ Γκαράφα, Κουμπάν Κράσνονταρ και Μπαστιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα