Ο ράφτης του 007 στο Κολωνάκι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ ράφτης του 007 στο ΚολωνάκιΤρίτη, Δεκέμβριος 8, 2015 - 14:19

Ο Τίμοθι Εβερεστ, που έχει φτιάξει τα κοστούμια του Τζέιμς Μποντ και άλλων cine ηρώων, «ψάχνει» για εύπορους πελάτες στην Αθήνα

Ο ράφτης του Τζέιμς Μποντ έρχεται στην Αθήνα για να μας... πάρει τα μέτρα! Ο Βρετανός Τίμοθι Εβερεστ, στην ατζέντα

του οποίου περιλαμβάνονται τα πιο hot ονόματα της διεθνούς showbiz και όχι μόνο, θα βρεθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο κατάστημα του Κολωνακίου Mah Jong, στην Κανάρη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Σκοπός να ντύσει τους Ελληνες που θέλουν να αισθανθούν την απόλυτη στιλιστική ηδονή: το bespoke, δηλαδή τη δημιουργία κοστουμιού (ή άλλου ενδύματος) κομμένο και ραμμένο στις αναλογίες τους, στο οποίο ο Εβερεστ είναι σπεσιαλίστας. Ο Βρετανός έρχεται καλεσμένος της κολωνακιώτικης μπουτίκ για να συναντηθεί με πελάτες, να πάρει τα μέτρα τους και να φτιάξει μοναδικές δημιουργίες για μοναδικούς κυρίους.

Ποιος είναι όμως ο Τίμοθι Εβερεστ, για τον οποίο γίνεται τόση... φασαρία; Πρόκειται για έναν από τους ικανότερους ράφτες, ο οποίος το 2010 χρίστηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' αξιωματικός της βρετανικής αυτοκρατορίας για την προσφορά του στην τέχνη της ραπτικής. Είναι εκείνος που έντυσε με sur mesure κοστούμια τον Ντάνιελ Κρεγκ στις ταινίες του 007 «Skyfall» και «Spectre», ενώ ανέλαβε και τον Τομ Κρουζ στα τρία πρώτα φιλμ των «Επικίνδυνων αποστολών» και στα «Μάτια ερμητικά κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Μάλιστα ο Αμερικανός σταρ είναι τακτικός πελάτης του, αφού έχει ερωτευτεί τα αριστοκρατικά κομψοτεχνήματα που δημιουργεί ο Εβερεστ.

Επίσης, ρούχα του έχουμε δει σε σπουδαίες ταινίες, όπως οι «Εξιλέωση», «Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι», «Mamma mia» και στην καινούργια παραγωγή «The Man from U.N.C.L.E.».

Οι stars

Στο πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνονται ηχηρά ονόματα από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ, όπως οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μικ Τζάγκερ, Τίλντα Σουίντον, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρέιφ Φάινς, Jay Z, Κόλιν Φάρελ, KD Lang, Τόμι Χίλφιγκερ και Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο γνωστός μας Χάρι Πότερ.

Το 2000 επιμελήθηκε τα κοστούμια της βρετανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, το 2008 τις εκτός γηπέδου φόρμες της Εθνικής Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το 2010 για το Παγκόσμιο της Νότιας Αφρικής.



Keywords
Τυχαία Θέματα