Ο ωραίος γιος του Τάκη Παπαματθαίου

SHOWBIZΓόης ο Παπαματθαίου jrΟ ωραίος γιος του Τάκη ΠαπαματθαίουΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 30, 2016 - 16:42

Με την πρώτη ματιά, ο Ιάσονας Παπαματθαίου μοιάζει με σταρ του Χόλιγουντ «παλαιάς κοπής», με υπέροχα μεγάλα πράσινα μάτια, γοητεία και αυτή τη σεμνότητα που κερδίζει τις γυναίκες. Με τη δεύτερη, είναι ολόιδιος με τον πατέρα του Τάκη Παπαματθαίου, αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Από τη
Δήμητρα Δάρδα

Ο 28χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης διαθέτει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό, με συμμετοχές σε σημαντικές

θεατρικές παραστάσεις, αλλά και στη μικρού μήκους κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Η ρουτίνα», όπου για πρώτη φορά συναντήθηκε μπροστά από τις κάμερες με τον μπαμπά του. «Ηταν μια ήρεμη, ωραία συνεργασία και μου άρεσε πολύ που συνεργάστηκα μαζί του» λέει στην «Espresso» ο Παπαματθαίου junior ή, αλλιώς, Τζέισον Παπαματθαίου.


Θυμάται ότι στα παιδικά χρόνια του, όταν τον ρωτούσαν αν θα γίνει ηθοποιός, εκείνος απαντούσε αρνητικά. Ομως, σε ηλικία 15 χρόνων άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό. «Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός στην εφηβεία μου. Δεν φοβήθηκα την καλλιτεχνική σύγκριση με τον πατέρα μου. Βασικά, για να πω την αλήθεια, ούτε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό!» λέει με ειλικρίνεια. Αλλά και ο Τάκης Παπαματθαίου μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξη για τον ταλαντούχο γιο του είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα να γίνει ηθοποιός, απορώ πώς κι εγώ ο ίδιος έχω πορευτεί και επιβιώσει σ’ αυτόν τον χώρο».

Ζεστό βλέμμα

Ο Τζέισον είναι ένας low profile ηθοποιός που σε κερδίζει αμέσως με την απλότητα, την ηρεμία της φωνής του και το ζεστό βλέμμα. Δεν μιλά πολύ για τη ζωή του, ούτε καν για τις συνήθειές του ή για τα μέρη όπου συχνάζει.

Μιλά, όμως, με τα καλύτερα λόγια για τους καλούς φίλους του, τους συμμαθητές του από το 4ο Λύκειο Γαλατσίου, αλλά και για συνάδελφους που γνώρισε στο θέατρο.

Ο τίτλος του ζεν πρεμιέ θα τον γοήτευε; «Θα ήταν ιδιαίτερα κολακευτικός, αλλά από την άλλη θα με περιόριζε. Βασικά, δεν αγαπώ και τις ταμπέλες» λέει και γελάει.

Τη φετινή σεζόν θα εμφανισθεί στο θέατρο Πάνθεον, στο έργο «Ωραία μου κυρία», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, ενώ από τον Ιανουάριο θα μετακομίσει στο θέατρο Ανεσις, στην παράσταση «Το στρίψιμο της βίδας», με συμπρωταγωνίστρια τη Θάλεια Ματίκα και σκηνοθέτη τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα