Ο Νίκος Βέρτης στο Κέντρο Αθηνών

SHOWBIZΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16Ο Νίκος Βέρτης στο Κέντρο Αθηνών Παρασκευή, Νοέμβριος 20, 2015 - 17:35

Ο φετινός χάρτης της διασκέδασης της Αθήνας είναι πλούσιος και πολύ ανταγωνιστικός, όμως το Κέντρο Αθηνών ετοιμάζεται να προστεθεί σε αυτόν, έχοντας ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στην πίστα του. Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει σε αυτό, και στην νυχτερινή ζωή της πόλης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αναμένεται να επικρατήσει ξανά το αδιαχώρητο. Και η επιτυχία

αυτή είναι δεδομένη, αφού από τη μία, ο τραγουδιστής σε κάθε του εμφάνιση ακολουθείται από αμέτρητους θαυμαστές του και από την άλλη, το κέντρο έχει τους δικούς του θαμώνες που το στηρίζουν εδώ και χρόνια. Η συνεργασία των δυο τους λοιπόν, μόνο πρωταγωνιστικό ρόλο θα μπορούσε να παίζει στη διασκέδαση, όπως άλλωστε έγινε και τις δύο προηγούμενες σεζόν της συνεργασίας τους.

Νίκος Βέρτης Κέντρο Αθηνών συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2009, ξεπερνώντας ακόμα και την καλύτερη προσδοκία επιτυχίας και ανταπόκρισης του κόσμου. Η χρονιά αυτή, κατά την οποία ο Νίκος Βέρτης παρέμεινε 13 ολόκληρους μήνες στη σκηνή του, έμεινε βαθιά χαραγμένη στις μνήμες των θαυμαστών του, που ανυπομονούσαν να τον απολαύσουν και πάλι στην πίστα του. Και η μεγάλη αυτή επιστροφή έγινε πέρσι, όπου τραγουδιστής και κέντρο διέγραψαν και πάλι μαζί, μια ξέφρενη πορεία επιτυχίας. Φέτος, έρχονται να συνεχίζουν να μας προσφέρουν ένα μοναδικό πρόγραμμα, με μια νέα σειρά εμφανίσεων, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου. Έκτοτε, αναμένεται να γίνει χαμός στο στέκι της Πειραιώς.

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, και όχι άδικα. Το αστείρευτο ταλέντο του στο τραγούδι –τόσο στην ερμηνεία όσο και στη σύνθεση- , η ικανότητά του να κρατά το κέφι στα ύψη στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά και οι ατελείωτες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμβάλλει στο να τον οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην κορυφή, όπου εξακολουθεί να παραμένει όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος, θα τον απολαύσουμε και πάλι από την πίστα του Κέντρου Αθηνών, σε μια συνταγή που είναι δοκιμασμένη ξανά και είναι εκ των προτέρων επιβεβαιωμένη η επιτυχία της. Νίκος Βέρτης και Κέντρο Αθηνών θα μας χαρίσουν φέτος έναν αξέχαστο χειμώνα, γεμάτο με τις πιο αγαπημένες επιτυχίες.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Το Κέντρο Αθηνών στεγάζεται στο Γκάζι, και συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς. Είναι ένα από τα νυχτερινά κέντρα λοιπόν, που έχουν εύκολη πρόσβαση για όλο το κοινό της Αθήνας, κι έτσι, αποτελεί ένα από τα hot spot της. Επί δέκα ολόκληρα χρόνια, χαρίζει στους θαμώνες του ξεχωριστές βραδιές διασκέδασης, που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Γιάννης Πλούταρχος, Δημήτρης Μητροπάνος, Άννα Βίσση και Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μονάχα μερικά από τα ονόματα που μας έχουν ξεσηκώσει από την πίστα του. Ο Νίκος Βέρτης, ύστερα από 2 σεζόν επιτυχημένης συνεργασίας με το κέντρο, επιστρέφει ξανά στη σκηνή του και ετοιμάζεται να κερδίσει και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις και το πιο θερμό χειροκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα