Ο νέος έρωτας του Κέρμιτ!

ΚΟΣΜΟΣΟ νέος έρωτας του Κέρμιτ!Τρίτη, Αύγουστος 25, 2015 - 16:33

Ερωτικά τρίγωνα, μεικτοί γάμοι και συστηματική χρήση των social media είναι τα χαρακτηριστικά της νέας τηλεοπτικής σειράς «Muppet show».

Ο Κέρμιτ, το αντικείμενο του πόθου της Πίγκι, έχοντας αποκτήσει τον αέρα μεγάλου παίκτη στον ερωτικό τομέα, ζει έναν παράλληλο παράνομο δεσμό με μια άλλη γουρουνίτσα, τη χυμώδη καστανή Ντενίζ, την οποία σε παλιότερο επεισόδιο του «Muppet» είχαμε γνωρίσει ως Σπάμελα Χάμντερσον.

«Τι να πω; Με ελκύουν οι γουρούνες» εμφανίζεται να λέει αναστενάζοντας στο τρέιλερ της νέας σειράς ο Κέρμιτ. Η Μις Πίγκι, από την πλευρά της, παίρνει την εκδίκησή της φιλώντας έναν άνθρωπο.

Η σύγχρονη βερσιόν της σειράς, που αποτελεί παρωδία της τηλεοπτικής κωμικής σειράς «The Office», περνάει πια σε ζητήματα ενηλίκων, όπως η απιστία και ο χωρισμός. «Θα είναι πραγματική ζωή. Λίγο καυστικό» σχολιάζει σχετικά ο Στιβ Γουιτμάιαρ, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Κέρμιτ.

Επίσης τα ενήλικα muppets εμφανίζονται να κάνουν χρήση των social media και να σατιρίζουν τη διαδικτυακή ανακοίνωση του χωρισμού της Γκουίνεθ Πάλτροου από τον Κρις Μάρτιν, όταν ο Κέρμιτ ανακοινώνει τον χωρισμό του στη σελίδα του στο facebook. Οσο για τους μεικτούς γάμους, αυτοί τίθενται επί τάπητος στη νέα σειρά δέκα επεισοδίων με το love story του αρκούδου Φόζι με μια κοπέλα από την Κούβα.

«Τα παιδιά θα απολαμβάνουν εξίσου τη νέα σειρά, αλλά πολλά από τα αστεία και τα υπονοούμενα στοχεύουν στους ενηλίκους» σχολιάζει σχετικά πηγή της παραγωγής, η οποία ωστόσο κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τη λίστα με τους celebrities που θα παρελάσουν από τη νέα σειρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα