Ο κρυφός γάμος της Μουτσάτσου με σωσία του Κλούνεϊ

SHOWBIZΕγινε κυρία «Κλούνεϊ»!Ο κρυφός γάμος της Μουτσάτσου με σωσία του ΚλούνεϊΠαρασκευή, Νοέμβριος 11, 2016 - 16:33

Τι σχέση έχει η Κατερίνα Μουτσάτσου με τον Τζορτζ Κλούνεϊ; Καμία! Απλώς, παντρεύτηκε τον σωσία του! Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός, που ζει μόνιμα στο Λος Αντζελες, κατάφερε μάλιστα να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τρία ολόκληρα χρόνια!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η είδηση ότι είναι

πλέον μια παντρεμένη γυναίκα ήρθε από την ίδια μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή της ότι περιμένει παιδί. Ηταν 28η Οκτωβρίου, όταν η Μουτσάτσου διοχέτευσε στο facebook μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, πάνω στην οποία ήταν ζωγραφισμένη η ελληνική σημαία. «Καλή (Ε)λευτεριά» ήταν το σχόλιο που είχε γράψει στη λεζάντα, κάνοντας έτσι ένα ωραίο λογοπαίγνιο σχετικό με την εγκυμοσύνη της και την εθνική μας επέτειο.

«Εκανα πολιτικό γάμο στο Λος Αντζελες σχεδόν πριν από τρία χρόνια. Ηταν ένας γρήγορος γάμος, που κράτησε μόλις εφτά λεπτά» αποκάλυψε η Κατερίνα στο περιοδικό «Down Town». Οσο για το όνομα του εκλεκτού της καρδιάς της; Λέγεται Τσαρλς Κόμο και εργάζεται ως παραγωγός και κατασκευαστής ιστοσελίδων. Το χολιγουντιανό στοιχείο της υπόθεσης, ωστόσο, είναι πως ο Τσαρλς είναι... φτυστός ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Θέλετε και το καλύτερο; Πριν από περίπου έναν χρόνο η ηθοποιός είχε ανεβάσει στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα τη λέξη Κόμο, δηλαδή το όνομα του άντρα της. Με αυτόν τον τρόπο όμως παραπλάνησε τα media, με αποτέλεσμα να γραφτεί τότε ότι έβγαλε selfie με τον Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο της γειτονικής Ιταλίας, όπου βρίσκεται το εξοχικό σπίτι του διάσημου ηθοποιού.

Η Κατερίνα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το υπερηχογράφημα που έκανε πρόσφατα έδειξε ότι περιμένει αγοράκι. Με το καλό!

Keywords
Αναζητήσεις
charles como
Τυχαία Θέματα