Ο κατήφορος!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ κατήφορος!Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2016 - 17:23

Η κατρακύλα της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται... Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν 2-1 (63' Μέσι - 26' αυτ. Ράκιτιτς, 45+1 Μίνα) από τη Βαλένθια στο Καμπ Νου και κινδυνεύουν να χάσουν το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια τους.

Η χθεσινή ήττα ήταν η τρίτη συνεχόμενη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν για το σύνολο του Λουίς Ενρίκε, γυρνώντας χρόνια πίσω (τρία σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα η «Μπάρτσα» είχε να χάσει από το 2003). Πλέον, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης (επιβλήθηκε 3-0 της Γρανάδα) ισοβαθμούν

στην πρώτη θέση με 76 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ρεάλ (με 75β.), που προχθές επικράτησε 5-1 στην έδρα της Χετάφε.

Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου είναι ανοιχτά.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, η Μπαρτσελόνα υπερτερεί της Ατλέτικο, καθώς έχει δύο νίκες, αλλά και της Ρεάλ (την είχε νικήσει 4-0 στη Μαδρίτη, ενώ είχε χάσει 2-1 στη Βαρκελώνη).

Αντέχει η Λέστερ

Στην Αγγλία, η Γουέστ Χαμ δεν άφησε την πρωτοπόρο Λέστερ να αυξήσει τις ελπίδες για το φετινό «στέμμα», αποσπώντας 2-2 στην έδρα της.

Τα «σφυριά», που δεν επέτρεψαν στις «αλεπούδες» να ξεφύγουν με 10β. από την Τότεναμ -παίζει απόψε (22.00, OTE Sport 1) στην έδρα της Στόουκ-, έβαλαν έτσι τέλος στο σερί πέντε νικών της ομάδας του Ρανιέρι, στο οποίο μάλιστα δεν είχε δεχτεί γκολ!

Στα άλλα χθεσινά ματς: Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 1-2, Αρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα