Ο καθηγητής που κάνει θραύση και ως μοντέλο

ΚΟΣΜΟΣΟ καθηγητής που κάνει θραύση και ως μοντέλοΔευτέρα, Ιούνιος 15, 2015 - 12:17

Η έκφραση «μαθηματικό μοντέλο» ποτέ δεν είχε ένα τόσο απολαυστικό οπτικό αποτέλεσμα όσο στην περίπτωση του Πιέτρο Μποσέλι, του Ιταλού που είναι μοντέλο και λέκτορας Μηχανολογίας με ειδίκευση στην εφαρμογή μαθηματικών μοντέλων.

Ο 27χρονος που φέρει τον τίτλο του «πιο σέξι καθηγητή Μαθηματικών του κόσμου», τον οποίο του απένειμαν οι εφημερίδες και τα περιοδικά όλου του κόσμου όταν έγινε γνωστός ο τρόπος με τον οποίο πρώην μαθητές του ανακάλυψαν την καριέρα του στο μόντελινγκ, έχει πια τεράστια ζήτηση και οι followers του στο Instagram ξεπερνούν τους 500.000. Αν και οι μετοχές του στο μόντελινγκ έχουν εκτοξευτεί, ο ίδιος επιμένει ότι αυτό που τον εξιτάρει περισσότερο είναι η... δυναμική των υγρών στις μηχανές τούρμπο. Δεν πρόκειται για αισθησιακό υπονοούμενο, αλλά για το αντικείμενο της έρευνάς του.

Εξάλλου, όπως εξηγεί σε συνέντευξη που παραχώρησε στον βρετανικό «Guardian», από τα 15 χρόνια του ήταν ξεκάθαρη η κλίση του στην επιστήμη και συγκεκριμένα στα Μαθηματικά.

«Πάντοτε αγαπούσα τα Μαθηματικά για την καθαρότητά τους και τη Φυσική για την ομορφιά της» αποκαλύπτει και προσθέτει ότι επέλεξε τη Μηχανική επειδή του επιτρέπει να συνδυάζει και τα δύο.

Παραδέχεται ότι η εμφάνιση μοντέλου βοηθάει στο να εξασφαλίζει την προσοχή των μαθητών όταν διδάσκει, ενώ αποκαλύπτει και το πόσο πάσχισε να πείσει συνάδελφό του μοντέλο ότι τα βιβλία που διάβαζε ήταν μαθηματικά, παρά το γεγονός ότι μέσα δεν είχαν ούτε έναν αριθμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso