«Ο Γκεστ έπαιρνε υπνωτικά και υπέφερε από μοναξιά»

SHOWBIZ«Ο Γκεστ έπαιρνε υπνωτικά και υπέφερε από μοναξιά»Πέμπτη, Απρίλιος 14, 2016 - 16:35

Οι μαρτυρίες-σοκ φίλων μετά τον θάνατο του μουσικού παραγωγού και πρώην συζύγου της Μινέλι

«Ο Ντέιβιντ Γκεστ δεν είναι νεκρός, αλλά ζωντανός με ψυχή». Σε ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας αυτόν τον τίτλο εμπνεύστηκε ο Γκεστ για το show με soul (ψυχή) μουσική που θα ανέβαζε στα θέατρα της Βρετανίας το καλοκαίρι.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο ίδιος, σε μαγνητοφωνημένη συνέντευξη που

έπαιξε μετά τον θάνατό του, δήλωνε ενθουσιασμένος για την επικείμενη τουρνέ, όμως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες φίλων του, πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του σε απόλυτη μοναξιά παρέα με τα φάρμακα που έπαιρνε για τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του.

Η συνέντευξη βγήκε στον αέρα του Compass FM 10 λεπτά πριν από την ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατό του. Στη συνέχεια άρχισαν να δημοσιεύονται πληροφορίες για την υγεία του μουσικού παραγωγού. Φίλος του δήλωσε στην εφημερίδα «Mirror» ότι έπαιρνε ισχυρά φάρμακα διότι υπέφερε από σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο δεν υποχωρούσε, και ότι έπαιρνε χάπια κατά της υπέρτασης μαζί με υπνωτικά χάπια διότι υπέφερε από αϋπνία. Αλλοι, όπως αναφέρει η «Daily Mail», υποστήριξαν ότι έπασχε από πνευμονία και ότι έπαιρνε στεροειδή. Ανθρωποι του περιβάλλοντός του, με τους οποίους επικοινώνησε η «Sun», αποκάλυψαν ότι το τελευταίο 48ωρο της ζωής του ήταν εντελώς μόνος του.

Αντίθετα, σε όλη τη ζωή του περιστοιχιζόταν από διάσημους, επιλέγοντας έναν εκκεντρικό τρόπο ζωής. Παιδικός φίλος με τον Μάικλ Τζάκσον, μοιραζόταν μαζί του το πάθος για τις πλαστικές εγχειρήσεις. Τον εμπιστευόταν τόσο που έκανε δύο επεμβάσεις στο πρόσωπο στον ίδιο χειρουργό. Λάτρευε να διοργανώνει φαντασμαγορικά shows, να συναναστρέφεται και να συνεργάζεται με διάσημους του βεληνεκούς των Φρανκ Σινάτρα, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Τομ Τζόουνς. «Ηταν ένας αξιαγάπητος εκκεντρικός» όπως είπε χαρακτηριστικά στην «Daily Telegraph» ο ηθοποιός Μάικλ Χόγκαν.


Προσπάθησε να τη δηλητηριάσει, της έφαγε χρήματα

Ο γάμος της Λάιζα Μινέλι με τον Ντέιβιντ Γκεστ το 2002 ήταν τόσο λαμπερός που όλα φάνταζαν ειδυλλιακά. Πολύ σύντομα, όμως, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και μετά τον χωρισμό τους, το 2003, βγήκαν στη φόρα όλα όσα συνέβαιναν πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού του ζευγαριού. Ο Γκεστ την κατηγόρησε ότι του μετέδωσε τον ιό του έρπητα, ότι τον χτυπούσε και ότι μια φορά ήταν τόσο βίαιη, ώστε χρειάστηκε να επέμβει ο σωματοφύλακάς τους για να την ηρεμήσει. Η Μινέλι απάντησε κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να τη δηλητηριάσει, ότι της έφαγε χρήματα και ότι τη χρησιμοποίησε για να γίνει διάσημος. Το διαζύγιο του ζεύγους εκδόθηκε το 2007.

Keywords
Τυχαία Θέματα