Ο Γαρδέλης με τη γοητευτική οδοντίατρο συνοδό του

SHOWBIZΟ Γαρδέλης με τη γοητευτική οδοντίατρο συνοδό τουΠέμπτη, Σεπτέμβριος 10, 2015 - 17:23

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες μέρες η φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη με τη συνοδό του σε θεατρική έξοδο. Ο ηθοποιός και η Βασιλική Μουταφίδου, οδοντίατρος στο επάγγελμα, έκαναν κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο το βράδυ της περασμένης Κυριακής και πόζαραν στους φωτογράφους χαμογελαστοί, με τον ηθοποιό να κρατά τη συνοδό του τρυφερά από τη μέση. Εκείνη είχε επιλέξει για τη βραδιά ένα μακρύ αέρινο γαλάζιο φόρεμα και εκείνος ένα ριγέ πουκάμισο συνδυασμένο με μπλε παντελόνι.

Μόνο φίλοι

Οσοι όμως βιάστηκαν να χρεώσουν στον Σταμάτη Γαρδέλη νέα σύντροφο έπεσαν έξω, καθώς ο ηθοποιός διέψευσε το γεγονός στην «Espresso». «Με τη Βασιλική είμαστε φίλοι. Και μόνο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και αποφασίσαμε να δούμε μαζί την παράσταση. Είναι χειρουργός οδοντίατρος και αντιδήμαρχος στον Δήμο Νίκαιας» είπε στην «Espresso» ο ηθοποιός.

Τις ίδιες δηλώσεις έκανε και η Βασιλική Μουταφίδου που αρνήθηκε με τη σειρά της πως υπάρχει κάτι περισσότερο από μια φιλία χρόνων μεταξύ τους. Ο Σταμάτης Γαρδέλης, όπως αναφέρουν πληροφορίες, διατηρούσε αρκετά χρόνια σχέση με νεαρή δημοσιογράφο μεγάλου καναλιού. Αν και δεν το επιβεβαίωσε ποτέ, οι συνάδελφοι της αγαπημένης του μιλούν ακόμη για έναν δυνατό έρωτα. Ο πρωταγωνιστής του «Βασικά καλησπέρα σας» και άλλων μεγάλων επιτυχιών της δεκαετίας του '80 προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα φλας της δημοσιότητας όλα τα χρόνια της καριέρας του και όπως έχει αποκαλύψει, δεν προτίθεται να αφήσει την εργένικη ζωή και να νοικοκυρευτεί.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα