Ο γάμος των βαμπίρ

17:21 8/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ γάμος των βαμπίρΠέμπτη, Ιούνιος 8, 2017 - 17:19

Η «βασίλισσα» και ο «βασιλιάς» των βαμπίρ του Τέξας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε γαμήλια τελετή που δεν θα μπορούσε παρά να είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του Κόμη Δράκουλα.

Από τη γαμήλια τούρτα μέχρι το... κοστούμι του γαμπρού, όλα στον γάμο της 29χρονης Ντάλεϊ Κάθριν και του 30χρονου Λόγκαν Σάουθ παρέπεμπαν σε χολιγουντιανή μεταφορά της γνωστής ιστορίας.

Οι νεόνυμφοι κατέχουν εξέχουσα θέση στην κοινότητα των βαμπίρ στο Οστιν του Τέξας, με τα μέλη της να τους θεωρούν το «βασιλικό ζεύγος» τους. Στη γαμήλια

τελετή, η οποία κόστισε συνολικά 106.000 ευρώ, ο 30χρονος εμφανίστηκε με πράσινους φακούς επαφής, μεγάλους κυνόδοντες και πανοπλία με μπέρτα παρόμοια με εκείνη που φορούσε ο Δράκουλας στην ταινία «Dracula Untold».

Κόκκινος καπνός

Η είσοδος της νύφης, η οποία φορούσε μακρύ λευκό νυφικό, ήταν εντυπωσιακή, καθώς περπάτησε μέσα από κόκκινο καπνό, κρατώντας κατακόκκινα λουλούδια.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής το ζευγάρι πέρασε κάτω από σπαθιά που κρατούσαν οι κουμπάροι τους, με την Κάθριν να φοράει εντυπωσιακή κορόνα. Η διακόσμηση του χώρου όπου διοργανώθηκε το γαμήλιο δείπνο για τους 300 καλεσμένους τους ήταν εμπνευσμένη από τις ταινίες «Το φάντασμα της όπερας» και «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», ενώ η γαμήλια τούρτα έμοιαζε με το κάστρο του Δράκουλα και pole dancers ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα