Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!

SHOWBIZ Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!Δευτέρα, Νοέμβριος 9, 2015 - 13:42

Ερωτας για τη Βαλέρια Σαργκάνη, με «προξενήτρα» τη μεγάλη αδελφή της. Ενα τρυφερό ειδύλλιο φαίνεται πως έχει γεννηθεί ανάμεσα στη μικρότερη κόρη του παλαίμαχου γκολκίπερ Νίκου Σαργκάνη και στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Λογω TiViς» Χρήστο Βαρθαλίτη.

Ο φακός της «Espresso» συνέλαβε το «φρέσκο» ζευγάρι σε εμπορικό κέντρο των βoρείων προαστίων. Ο παρτενέρ της Κατερίνας Καινούργιου στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», επισκέπτεται πολύ συχνά το συγκεκριμένο συγκρότημα καταστημάτων προκειμένου να πάρει από εκεί την αγαπημένη του, που εργάζεται σε αλυσίδα γνωστής εταιρίας κοσμημάτων. Το νεαρό ζευγάρι είναι μαζί από το περασμένο Πάσχα, ενώ αφορμή της γνωριμίας τους στάθηκε η μεγαλύτερη αδελφή της Βαλέριας.

Το προξενιό

Η Μιρέλλα Σαργκάνη, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό εξαιτίας της συνεργασίας της με το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο των Φώτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου, έβαλε άθελά της το χεράκι της στο να πλεχτεί αυτό το ειδύλλιο.

Και αυτό γιατί η Μιρέλλα και ο Χρήστος γνωρίστηκαν στο πλατό της εκπομπής του Star (με τίτλο «Σιγά μην κάτσω να σκάσω») και η επαγγελματική συνεργασία τους εξελίχθηκε σε μια δυνατή φιλία. Ετσι, ο νεαρός δημοσιογράφος σύντομα γνώρισε και τη Βαλέρια. Από τότε οι δυο τους έκαναν καλή παρέα, χωρίς ωστόσο ποτέ να εκδηλωθεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Χρήστου όσο και τα σχέδια σπουδών της Βαλέριας δεν τους άφηναν χρόνο για έρωτες!

Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε στη βάφτιση του γιου της Μιρέλλας Σαργκάνη, το καλοκαίρι του 2014. Η όμορφη Βαλέρια δεν ήταν πια 18 ετών, όπως όταν είχαν πρωτογνωριστεί, αλλά μια πανέμορφη δεσποινίδα που κίνησε το ενδιαφέρον του δημοσιογράφου.

Το love story, σύμφωνα με τις πληροφορίες, άρχισε το περασμένο Πάσχα, που βρήκε και τους δυο μόνους σε προσωπικό επίπεδο. To ζευγάρι έχει δέσει και μάλιστα μιλά ανοιχτά για τα πάντα. Αλλωστε η Βαλέρια ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο ο Χρήστος εκμυστηρεύτηκε τη νέα επαγγελματική πρόταση που είχε δεχτεί από τον Αlpha, τον σταθμό που τον εμπιστεύεται περισσότερο από εφτά χρόνια, και αφορούσε τη μεταγραφή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σε εκείνη της Κατερίνας Καινούργιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα