Ο έρωτας του φαρμακοποιού με μοντέλο-παρουσιαστή!

SHOWBIZΒΟΥΙΖΕΙ Η ΑΘΗΝΑΟ έρωτας του φαρμακοποιού με μοντέλο-παρουσιαστή!Πέμπτη, Οκτώβριος 27, 2016 - 14:03

«Εχουν βουίξει» τα βόρεια προάστια της Αθήνας από τις ερωτικές αταξίες γνωστού φαρμακοποιού της περιοχής, που απατούσε την όμορφη σύζυγό του με πασίγνωστο παρουσιαστή και πρώην μοντέλο!

Ο υπεράνω πάσης υποψίας παντρεμένος κομψός κύριος, σοβαρός, μορφωμένος και ιδιαίτερα ευγενικός έγινε τσακωτός σε ερωτικό τετ α τετ με τον 43χρονο παρτενέρ του από τη γυναίκα του και τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που την οδήγησε στη «φωλίτσα» του παράνομου ζευγαριού!

Και σαν μην έφτανε αυτό, το πρωί της επόμενης ημέρας η απατημένη σύζυγος εμφανίστηκε στο φαρμακείο του και σαν μαινόμενος ταύρος τα έκανε όλα λίμπα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών και τον ξεμπρόστιασε αναφέροντας μεγαλόφωνα τα καμώματά του!

Οι κάτοικοι των περιοχών Αγίου Στεφάνου, Ανοιξης και Δροσιάς παραμένουν αναστατωμένοι δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των «πιπεράτων» νέων για την κρυφή ζωή του ευκατάστατου και πρώην (πλέον) παντρεμένου επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα καταστήματα της Αττικής με φαρμακευτικά σκευάσματα, φυτικά αλλά και δικών του συνταγών κυρίως κοσμητικής δερματολογίας. Η παράνομη σχέση του με το 43χρονο ψηλό, καλογυμνασμένο πρώην μοντέλο και παρουσιαστή έχει γίνει talk of the town, ενώ καθημερινά έρχονται στο φως όλο και πιο juicy λεπτομέρειες της διπλής ζωής του. Η σύζυγος του φαρμακοποιού, που είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ, είχε υποψιαστεί ότι κάτι έτρεχε με τον άνδρα της, ο οποίος κάθε βράδυ είχε επαγγελματικά ραντεβού.

Η οικονομική άνεσή της τής επέτρεψε να προσλάβει γνωστότατο ντετέκτιβ, που μέσα σε μία εβδομάδα τής έλυσε όλες τις... απορίες. Κατόπιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, είναι αποφασισμένη να του ζητήσει τουλάχιστον τη μισή περιουσία του προκειμένου να μην τον εξευτελίσει και στην Ευελπίδων!

Ο πανέμορφος άνδρας, που έχει κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπήσουν δυνατά, γνωρίστηκε με τον φαρμακοποιό όταν ο τελευταίος επικοινώνησε μαζί του, με σκοπό ο παρουσιαστής να αναλάβει τη διαφήμιση των παραφαρμακευτικών προϊόντων παραγωγής του.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αφού ο 43χρονος «Αδωνις» διέθετε όλα τα προσόντα: αναγνωρισιμότητα, γυμνασμένο σώμα και ωραίο χαμόγελο. Εδώ και καιρό αποφεύγει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ, επειδή τα ψυχαγωγικά προγράμματα είναι ελάχιστα, κάνει διαφημιστικά σποτ, προκειμένου να συντηρηθεί οικονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα