Ο Χριστόφορος και το μυστήριο

19:17 6/8/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟ Χριστόφορος και το μυστήριοΠέμπτη, Αύγουστος 6, 2015 - 19:12

Ποια είναι άραγε η μυστηριώδης γυναίκα, με το άψογο πεντικιούρ, που συνόδευσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στις καλοκαιρινές διακοπές του στη Χίο; Ποτέ δεν αποκαλύφθηκε, αφού ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης προτίμησε να δείξει στις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μόνο τα πόδια της και όχι το πρόσωπό της. Ο δημιουργός απόλαυσε τη θάλασσα και τον ήλιο στο πανέμορφο νησί, περνώντας πολλές ώρες στην παραλία με την

παρέα του, ενώ πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στη βάση του.

Πάντως, στο διαδικτυακό άλμπουμ των διακοπών του δεν παρέλειψε να μας θυμίσει τη νέα ταινία του «Ενας άλλος κόσμος», στην οποία -μεταξύ άλλων- πρωταγωνιστεί και ο βραβευμένος με Οσκαρ για την ερμηνεία του στο «Whiplash» Τζ. Κ. Σίμονς. Ο Χριστόφορος -ή η μυστηριώδης γυναίκα- «έγραψε» πάνω του τον τίτλο στα αγγλικά, αλλά... ανορθόγραφα, αφού, όπως επισήμανε ένας follower του, από τη λέξη «world» λείπει το «r».

Το θέμα είναι πως ο Χριστόφορος περιμένει πολλά από αυτό το φιλμ, το οποίο έχει ως κεντρική ιδέα τον έρωτα ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικής εθνικότητας, κι αν κρίνουμε από το καστ μάλλον θα έχει την αναμενόμενη επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα