Ο Μπουτάρης με περουκίνι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Μπουτάρης με περουκίνιΤετάρτη, Οκτώβριος 1, 2014 - 14:32

Δήμαρχος για τα... καρναβάλια! Νέο στιλιστικό χτύπημα από τον Γιάννη Μπουτάρη. Η αστυνομία της μόδας (αν υπήρχε) δεν θα προλάβαινε να του κόβει... κλήσεις, καθώς ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε νέα καρναβαλική εμφάνιση για... χρυσό βατόμουρο προχθές το βράδυ.

Στην αρχή

ήταν οι φοβερές εμφανίσεις του με τις κόκκινες κάλτσες, που ανάγκασαν ακόμη και τους Τούρκους δημοσιογράφους να ασχοληθούν μαζί του με πρωτοσέλιδα άρθρα και φωτογραφίες, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε επισκεφθεί την Αγκυρα και την Κωνσταντινούπολη. Ακολούθησε η περούκα που φόρεσε σε μια γιορτή γιαπωνέζικης τέχνης, που έγινε στη Θεσσαλονίκη και στην οποία δέχτηκε να υποδυθεί έναν από τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων «OnePiece». Κατόπιν ήρθε η καρναβαλέ εμφάνιση που έκανε ντυμένος ως... χάρος σε μια εκδήλωση της Πρωτοβουλίας, που συνοδεύτηκε μόνο από πικρόχολα και αρνητικά σχόλια.
Το βράδυ της Κυριακής ήρθε η χαριστική βολή. Ο Γιάννης Μπουτάρης χτύπησε ξανά, προκαλώντας εκ νέου τους Θεσσαλονικείς. Εμφανίστηκε σε μπαρ της παραλίας της Θεσσαλονίκης να διασκεδάζει φορώντας ένα έντονο πορτοκαλί περουκίνι και σε πολύ μεγάλα κέφια. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο μπαρ Ζούκα που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του κ. Μπουτάρη και το ίδιο βράδυ έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσω facebook. Μάλιστα συνοδεύτηκαν από ποικίλα σχόλια, όπως το «Δήμαρχε Ψινάκη, μπροστά του δεν πιάνεις μία»!

Keywords
Τυχαία Θέματα