Ο Μπουτάρης και η σύντροφός του ρόκαραν

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Μπουτάρης και η σύντροφός του ρόκαρανΠαρασκευή, Οκτώβριος 31, 2014 - 16:45

Η rock opera «Alexander the Great» του Κωνσταντίνου Αθυρίδη έκανε πρεμιέρα προχθές το βράδυ στο Βασιλικό Θέατρο της Θεσσαλονίκης, με τον Δημήτρη Τικτόπουλο να φοράει ακόμη μία φορά τα ρούχα του μεγάλου Ελληνα στρατηλάτη.
Από

τη λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ξεχωριστές προσωπικότητες της πόλης, με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, φορώντας την καμπαρντίνα με την οποία συνηθίζει να εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό (τη φορούσε και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου), είχε στο πλευρό του την επί πενταετίας Βιενέζα σύντροφό του Γκαμπριέλα Σάινερ. Η Αυστριακή πρώην μπαλαρίνα εντυπωσίασε με το total black look της αλλά και το βαθύ κόκκινο φουλάρι που φορούσε στο λαιμό της, χρώμα που ταίριαζε με τη χάλκινη κουπ της.


Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος Γιάννη Βούρο, ο οποίος είναι ο έτερος σκηνοθέτης της υπερπαραγωγής, μαζί με τον Αθυρίδη. Πάντως ήταν αναμενόμενο για τον Γιάννη Μπουτάρη και τη σύντροφό του να βρεθούν στην πρεμιέρα της εναλλακτικής ροκ όπερας που παρουσιάζει τη ζωή του Αλεξάνδρου, αφού έχουν αποδείξει πως δεν είναι ένα... τυπικό ζευγάρι, αλλά τους αρέσουν τα ανατρεπτικά θεάματα και οι προχωρημένες δράσεις.
Να πούμε πως ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Τικτόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στα talent shows «Greek Idol» και «The Voice» και ξεχώρισε -και στις δύο περιπτώσεις- για τη ροκ χροιά της φωνής του.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα