Ο Αϊ-Βασίλης έλαβε 40.000 «παραγγελιές»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ Αϊ-Βασίλης έλαβε 40.000 «παραγγελιές»Τετάρτη, Δεκέμβριος 31, 2014 - 23:00

Με δεκάδες χιλιάδες γράμματα μικρών και... μεγάλων προς τον Αγιο Βασίλη κατακλύστηκε και φέτος το αρμόδιο τμήμα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, όπου μόνο χθες έφτασαν 24.000 φάκελοι γεμάτοι ζωγραφιές, λίστες δώρων, ευχές, ακόμα και σοκολάτες! Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών είχε την τιμητική του, με χιλιάδες παιδιά αλλά και ενηλίκους από κάθε γωνιά της Ελλάδας να εξομολογούνται τα όνειρα, τις επιθυμίες τους, τους προβληματισμούς

τους, ακόμη και τις σκανταλιές που έκαναν!


Τα παιδιά γράφουν στον Αϊ-Βασίλη για την κατάσταση της οικογένειάς τους, την καθημερινότητα και τα προβλήματα στο σπίτι και το σχολείο, ενώ δεν λείπουν και εκείνα που δεν ζητούν δώρα αλλά μια δουλειά για τους άνεργους γονείς τους. Ορισμένα παιδάκια παραπονιούνται στον Αϊ-Βασίλη για το δώρο που πήραν την προηγούμενη χρονιά, αλλά στο τέλος της επιστολής τους τον... συγχωρούν!


«Τα γράμματα συλλέγονται από όλα τα ταχυδρομεία της Ελλάδας, φτάνουν στο κέντρο διαλογής και από εκεί ξεχωρίζονται και έρχονται στο γραφείο μας» δηλώνει η υπεύθυνη του τομέα Δημοσίων Σχέσεων των ΕΛ.ΤΑ. Ελένη Κοντού επισημαίνοντας πως μέχρι στιγμής χθες είχαν φτάσει περισσότεροι 40.000 γράμματα με επισήμανση «προς τον αγαπημένο μου Αϊ-Βασίλη»!

Keywords
Τυχαία Θέματα