Ο «Mr Ποτάμι» έδωσε το Protagon

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ «Mr Ποτάμι» έδωσε το ProtagonΤετάρτη, Μάρτιος 11, 2015 - 17:15

Το πολυμετοχικό site www.protagon.gr περνάει στα χέρια του δημοσιογράφου και βασικού στελέχους του ΔΟΛ για 25 και πλέον χρόνια Χρήστου Μεμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικοσαμελής ιδρυτική ομάδα της ιστοσελίδας (μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι Δημήτρης Καμπουράκης, Τάσος Τέλλογλου, Μαρία Χούκλη, Ηλίας Μαμαλάκης, Λένα Διβάνη, Αρης

Δαβαράκης, Σοφία Βιδάλη, Αντώνης Φουρλής, Ρίκα Βαγιάννη και Κώστας Γιαννακίδης) έχει συμφωνήσει σε αρκετά σημεία με τον αγοραστή και η πώλησή της είναι θέμα ωρών.

Κοντά στις υπογραφές

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» προερχόμενες από τους βασικούς μετόχους, οι συζητήσεις των δύο πλευρών με τον ενδιαφερόμενο Χρήστο Μεμή βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο 24ωρο να πέσουν και οι σχετικές -τελικές- υπογραφές.
«Γνωρίζω ότι έχει ανοίξει ένας κύκλος επαφών με τον κύριο Μεμή. Τις μετοχές που είχα στο site τις έχω μεταβιβάσει από τις ευρωεκλογές. Η πρόταση που έχει κάνει ο Χρήστος Μεμής για την απόκτηση της ιστοσελίδας είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ξέρω ότι έχει μπει το νερό στο αυλάκι, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η τελική αγορά. Αν είχε γίνει, σίγουρα θα το γνώριζα» λέει στην «Espresso» o πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο δημοσιογράφος -και πλέον πολιτικός αρχηγός- ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του site και ουσιαστικά πάνω σε εκείνον στηρίχτηκε η διαδραστικότητά του στο διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο που η ιστοσελίδα ονομάστηκε protagon, υπενθυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο και την ενημερωτική εκπομπή που έκανε στο Mega με τίτλο «Πρωταγωνιστές».
Η μη ενασχόλησή του όμως με το site μετά την απόφασή του να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική είχε δράσει στον ιστότοπο αρνητικά, γι' αυτό η πώλησή της θα αποτελέσει σίγουρα τονωτική ένεση, εφόσον η «μαγιά» υπάρχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα