Ο «άγγελος» δεν ήταν αρκετός για τον Χάμιλτον στα Μπαρμπέιντος!

17:03 4/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ «άγγελος» δεν ήταν αρκετός για τον Χάμιλτον στα Μπαρμπέιντος!Πέμπτη, Αύγουστος 4, 2016 - 17:02

Πήγε με το μοντέλο της Victoria's Secret Σανέλ Ιμάν, αλλά ξεσάλωσε και με άλλες

Αν και είχε δίπλα του έναν «άγγελο», άφησε να τον «κολάσουν» τα καυτά θηλυκά των Μπαρμπέιντος. Ο Λιούις Χάμιλτον ξεσάλωσε στο ετήσιο φεστιβάλ για το τέλος της συγκομιδής ζαχαροκάλαμου, παρά το γεγονός ότι συνόδευε μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο. Είχε στενές επαφές με το μοντέλο της Victoria's

Secret Σανέλ Ιμάν, ωστόσο δεν άφησε παραπονεμένα τα υπόλοιπα σέξι κορίτσια που διασκέδαζαν μαζί τους.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ήρθε πολύ κοντά στην Ιμάν κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής παρέλασης. Ο «άγγελος» των επιδείξεων μόδας φορούσε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική στολή με κρυστάλλους, ενώ έπειτα από προτροπή της, ο Χάμιλτον έβγαλε την μπλούζα του και περπατούσαν αγκαλιασμένοι στους δρόμους χορεύοντας. Εγιναν ένα με το πλήθος που διασκέδαζε εκστασιασμένο, αλλά σύντομα τα πράγματα έλαβαν πιο kinky τροπή.

Χορός

Ο Χάμιλτον δεν έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει μια άλλη αιθέρια ύπαρξη με καλλίγραμμο κορμί, η οποία κάθε άλλο παρά έδειξε να ενοχλείται και χόρεψε πάνω του κάνοντας twerking. Αν και η Ιμάν βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά, ο Χάμιλτον φάνηκε να το απολαμβάνει. Το διασκέδασε τόσο που, λίγα μέτρα πιο κάτω, πλησίασε άλλη κοπέλα με στολή που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και ακολούθησε νέος γύρος αισθησιακού χορού. Αυτήν τη φορά ο ρυθμός συνεπήρε τον Χάμιλτον, ο οποίος συμμετείχε πιο ενεργά, αποκαλύπτοντας το δικό του ταλέντο στο twerking.

Keywords
Τυχαία Θέματα